Sevtugm Kizlar her gittiğimde ebe bakmak istiyor bebehim ses dalgari rahatsiz etmesin diye bu sefer istemedim 1 hafta oldu gideli kendi doktoruma iyi mi yaptım bilmiyorum
Hayalllllll Sevtugm bunlar normal canım bütün gebeler takibe gidiyor ben dorduncuye gebeym son kez gittim artk doguma giricem
Sevtugm Hayalllllll keske baktirsaydim diyorum bir yandan ama geldim artık ya bilmiyorum karnım da sert ben 24 haftalik oldum
Petyynut Baktıkları cihazın bir zararı yok ne doktorunki ne de sağlık ocağındakinin zaten herhangi zararlı bir etkisi olsa bunu inanın ki yapmazlar. Size bakan ebe tecrübeliyse hemen bulut ve kalp atışını dinler iyi bile olur sizin için
ebru_d_ Bende 29 haftalığım, geçen hafta bebeğimde hareket azlığı vardı baya endiselendim ve sağlık ocağına gittim kalp atışına bakabilir miyiz diye o şekilde baktı, normaldi çok şükür 🙏🏻
Sevtugm ebru_d_ beni izleyen ebe kontroller de bakiyor ben yeni doktora gittiğim için 1 hafta olmadı bakma dedim
ebru_d_ Sevtugm Bana da kontrol zamanımda dedi doktora gideceksen msj at kilonu kalp atışınin yolunda gittigini vs gelmene gerek yok demişti ama ben 15 gün sonra gideceğim için sağlık ocağına o zmn gitmiştim öyle, sizin pek yokmuş arada evet 👍🏻