Ayzetuka Edaairem ay Allah aşkına 10 çocuktan 7si asel veya lina mideniz bulanmadı mı gerçekten 🤦🤦🤦🤦🤦
Edaairem Ayzetuka Çevremde bir iki kişi haricinde pek duymamıştım 😐 zaten o isimleri net koymam yani sadece lina ismini anlamından dolayı düşünmüştüm bi ara sonra fikrimi değiştirdim…
slnacar Esra1- kızımız olsaydı elisa koycaktık ama ikisi de erkek olduğu için Mustafa sarp ile kuzey koyucaz . Kuzeyin yanına bir isim daha istiyorum ama seçemedik ☺️
Tuliy5 slnacar Kuzey Pars güzel olur 💙 Kuzey Pars & Mustafa Sarp Elisa ismini de iyi araştır canım. Gayrimüslim bir isim aslında Elisa
slnacar Tuliy5 aa evet teşekkür ederim canım bende düşünmüştüm ama çok uyumlu oluyormuş öyle başkası uyum ister bizim ki uyumsuzluk 😅 elisayı eşim çok istedi bende yanına zümra koyarım diye düşündüm ama allah bi gün nasip ederse inşallah ikizden sonra nasıl olur bilmem de 😂
Seymamsl Tuliy5 ilk kez sizden duydum gayri müslim olduğunu çünkü babası ve abisi imam olan Faslı bir arkadaşımın 10 yaşında ki kızının adı ve ailenin yarısı neredeyse çarşaflı öyle olsa asla koymazlardı
sltnrdlbs Seryy Seryy öncelikle bu tartışmalı bi konu çünkü net olarak şu isimleri koyun illada kuranda geçsin vs diye bişey yok ayrıca ahirette günahkar biri sırf ismi müslüman adı diye yırtacak mı bunu sende bende bilemeyiz ama artık yeni moda kulağına müslüman ismini okutup kimliğe başka koyuyorlar. Bu da bir seçenek olabilir.
Seryy sltnrdlbs kuranda geçen isim koyun diye bişey demedim Bende ama kafirlere benzemek onlardan sayılmaktır neyin seni dinden çıkarıp neyip cennete sebep olacağını bilemezsin.
sltnrdlbs Glsm48 o kadar haklısın ki isim sadece bir süs. Ahireti kimse bilemez ama böyle çok iyilik sever birisi adı yabancı diye azap çekicekse çok günahkar adı ahmet mustafa vs diye affoluncaksa bu işte bi tuhaflık var.
Zeynep1903 Seymamsl Bizde de aynısı aynısı oldu kayınvalidem ve eltim bu ne böyle gavur ismi dedi bende normal işim koyuyorlarda ne oluyorlar görüyoruz nasil olduklarını dedim ve üzerine hemde kuranda geciyor kızımın ismi Kayinvalidem ben kendi istedigim isimle seslenirim dedi bende öyle seslenceksen gelme benim evime kapıyı bile açmam dedim eşimde beni savundu bu konuda annesine kızımın adı LİNA herkes öyle seslenicek dedi birsey diyemedi tabi
Seymamsl Zeynep1903 eş desteği çok önemli gerçekten benim görümcem de hamile kaynanam sürekli yanımda ablana kaynananın adını koy sevinir diyorum diyip duruyor mesaj veriyor işte kendince 😏 bende isim Hakkı anne baba da onlar bilir en iyisini dedim . Bide tuhaf olan ben onların ismine yorum yapmıyorum onlar benim her bulduğuma bi yorum Vera çok istiyordum ay veba gibi aman veda gibi diye diye bezdirdiler beni