Makbule01 [silindi] Üç oğlum oluyor üçüncüde ben koydum ismini Muhammet Emin Yunus Emre Ömer Asaf olacak gelecek oğluşum son 30 gün inşallah sağlıkla gelsin
Biikubra Cinsiyetimiz belli değil ama eşim kız olursa Menesa olsun diye çok ısrarcı ben Ecmel Vera, Hifa erkek ise çok düşünmedim ama Muaz istiyorum yanına bir isim daha düşünüyorum sizce ne olabilir
Edaairem Öncelikle tüm anne adaylarına doğum öncesi, doğumda ve sonrası için sabır 💪🏻 bebişlerini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almalarını diliyorum 🙏🏻😇İkiz kızlarım olacak inşallahh 🙏🏻 isimlerini Almira 🌼 almina 🌼 koymayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar güzel mi? 🤗💞
Ozlem1995 Edaairem sağlıkla doğsunlar 🐣 iki isim birbirine çok benziyor karışıklık olabilir mi çocuklara seslenildiginde 🤔
Esmabozkurt Edaairem Benim arkadaşın da ikizleri var Almira ve Aysima onunda bazen çağırırken o bile şaşırıyor bence sizde cok şaşıracaksınız ama hoş isimler🤗🤗
BuseeeOzbay Benim de kızım olacak Allah nasip ederse, Güneş vericem adına ama ikinci bir isim daha düşünüyorum, Alin Güneş aklımıza geldi, hiç emin değiliz ikinci isim konusunda fikri olan yardımcı olabilir banaaa😄
Havva-42 Fatma-2 ben Asel Hafsa diye düşünmüştüm ama artık Asel çok tercih edilen bir isim oldu o yüzden eledik ama Asel de kararlıysanız Asel Hafsa çok güzel bir isim😇
Cylnsms BerayAzra ben de çok beğeniyordum ama arkaas çevremin yorumu şu oldu ; Ayaz ismi bebekler için evet tatlı bir isim ama hep bebek olarak kalmayacak ilerde dayı amca vesaire olacak yetişkin de olacak . Yani uygun olmaz filan dediler. 🤦🏻♀️😒
eda33 cahillesohbetikestim ilk oğlumun adı Muhammed Aras, şimdi 27 haftalık hamileyim eşime ilk dediğimde Alparslan geliyor demişti başka da isim düşünmedik 😂😍
Ftmglpnr semanurcennet kesinle çok güzel ben bazen acaba yanına bir isim daha olsamı (azra veya ipek ) ilerde kendisi beğenirmi diyorum ama eşim tek isim taraftarı