DiSaMeKa_2018 Oğlum var adı Mehmet kağan şimdi Allah izin verirse kızım olucak eşim Aybike istiyor sizce tek isim mi yanına bı isim daha güzel olur mu olursa da hangi isimler güzel olur .
hunilianne DiSaMeKa_2018 Aybüke zaten uzun ve dolu dolu bir isim o yüzden tek kalsın bence. Çok güzel bir isim😊
1234_bebegim_ Esra1- 4 uncuye hamileyim ilk oğlum mustafa 2.emirhan 3.kizim miray bir haftam kaldi doğuma buda erkek Oğuzhan istiyor eşim Allah izin verirse erkek ismine hic karar veremiyorum ben
Ftmglpnr semanurcennet kesinle çok güzel ben bazen acaba yanına bir isim daha olsamı (azra veya ipek ) ilerde kendisi beğenirmi diyorum ama eşim tek isim taraftarı
semanurcennet Cinsiyet henüz belli değil ama erkek olursa göktuğ ve Oğuzbey. Kız olursa Umay ve Aybala 🐣🥲
_ipekkkkk Sara_4747 Amin inşaÂllah canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin her kuluna 🤲🌸 Sağlıcakla gelsinler 👼👣
seker55 Sevda_27 o zaman koymanız normal 👍🏻Canım ama bazıları ruşça isim koyuyor Yunanca diyorum hani eşiniz falan ailesi Yunan ya da Rus olsa normal