Merve3344 Esra1- Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. evet lavin ismini begendim bende ama eşim yade diyor bakalım
Tuliy5 Byzbeyza Belinay ismini iyi araştır canım. Anlamı yanlış biliniyor. Aslında bölünen ay ve korku saçan ay demek. Internetteki güzel anlamlar uydurma maalesef
seker55 Sevda_27 İtalyanca ay demek İtalyan bir isim koymak çok merak ediyorum yalnış anlamayın ama bir İtalyan acaba öz Türkçe olan Metehan ismini koyuyor mu
Cylnsms BerayAzra benim de oğlum olacak nasip olursa Ayaz ve Aras isimleri çok güzel . Ben de Aras düşünüyordum ama ailede var diye vazgeçtim. Şimdiyse Çınar ve Ayaz arasında kaldım 🙈
seker55 Sevda_27 o zaman koymanız normal 👍🏻Canım ama bazıları ruşça isim koyuyor Yunanca diyorum hani eşiniz falan ailesi Yunan ya da Rus olsa normal
Berru Kızımın adı Berru Su,oğlumun adı Kerim Berke bunun cinsiyeti belli değil ama Berru ve Berke ye uygun isim bulamiyorum
Ozlm007 Esra1- kız olursa defne yada güneş oğlan olursa Çınar düşünüyoruz inşallah sağlığıyla kucağımıza almak nasip olur 🙏🏻❤️