teachervera Fulyabaykan Ben 31 yaşındayım canım çok şükür2 evim var birinde oturuyorum diğeri kirada. Annem yanımda. Öğretmenim ama çalışmıyorum
marbling10 Fulyabaykan o zaman bence normal doğumu seçin. Ki bakın benim acı eşiğin çok yüksektir ben bile skıntı yaşadıysam sezaryenle, önceden butun ameliyatı da olmuşluğumvar🤭 inşallah normal doğum yapabilirsiniz de sağlıkla kavuşursunuz
Kuzusunannesi Fulyabaykan pijama biraz ağrıttı dikiş yerini ama iyice çekersin yukarıya öyle giyersin
Tugcetugce42 Fulyabaykan 1.5 paket kullandım ben ama kişiden kişiye değişir siz 2 paket alın garanti olsun bence 😇
Tugcetugce42 Fulyabaykan kendine güven canım bende korkuyordum ama bak bebeğim 11 aylık oldu bile geçip gidiyor yaralar iyileşiyor emin ol 😇 kendine güven biz kadınlar Allah’ın izniyle herşeyi yapabiliriz 💪🏻
Tugcetugce42 Fulyabaykan yok sezeryandı açılmam olmadı benim ondan sezeryana aldılar doğum sancısı çektim 9-10 saat
Tugcetugce42 Fulyabaykan kendinizi korkutmayın normal doğum da zor sezeryan doğum da zor ama İnan varya 1 hafta sadece bir hafta zor sonrası kolay bence ama kişiden kişiye görüşler değişir benim kendi fikrim 1 hafta zor sonrası geçiyor 😇 ameliyat sırası da uyuşturuyolar bişey hissetmiyorsunuz zaten
Tugcetugce42 Fulyabaykan az kalmış güzel bir doktorsa sakın korkmayın 1 haftaya ağrılar geçiyor ben 4. Gün ayaklanmıştım ama gülerken öksürürken içim acıyordu oda 1 hafta işte sonrasında hiç ağrım sızım olmadı çok şükür inşallah sizinki de güzel sonuçlanır 🥰🙏
Tugcetugce42 Fulyabaykan doğumdan çok korkan birisi olarak diyorum bunu inanın bana iyi bir doktorsa bir hafta en en fazla on gün içinde iyi olursunuz inşallah 🙏🙏☺️
Ruyalaralemi Bende 29+1im benimde sezaryen 8 hafta kaldı doğuma erken olucak dedi doktor ben yüksek bel iç çamaşırı aldım yoksa dikislerim maf olurum bu benim 3 çü kesiyim olucak 4 çocuk
gamzeoge Ylmaz tabii kendinizi iyi hissettiğinizde giyiniyorsunuz ya bez bağlamışlardır bende üstüne camasirda giymistim
Zehraspl Fulyabaykan canim ben sezeryan oldum dogumdan sonra normal ic camasirlarimi giydim merak etme dikislere zarari olmaz zaten sentetik dikis oldugu icin pek sorun olmuyo hatta hastaneden cikip evine gittiginde hemen dusa gir zarari olmuyo aksine dikislerin biraz rahatliyo vücudun rahatliyo