Shrtt Benim ilk gebeliğim buyüzden herşeye takılıyorum yatakta çok sık dönüyorum ve aniden kalkıyorum bu sabahta aniden dönüp kalktım ama dönerken belime bi ağrı girdi bebeğe bi zarar vermedim demi ? Ayyy şimdiden pinpirikli bi anne oldum bile😅
Meless Shrtt bende ebe kalp atışını dinledikten sonra aniden kalktım bana kızdı yan dönüp kollardan destek alıp kalkmam gerekiyormuş yoksa belden sakatlanırsın dikkat etmen lazım demişti. Artık hep öyle kalkıyorum
Ayseee4238 Shrtt hepimiz öyleyiz canım geçen bende çok ani kalktım uyku sersemligiyle karnım acayip acıdı Allah korur ins onları korkma dikkat etmeye çalış yinede ama uyku esnasında özellikle malesef bilemiyoruz ne yaptığımızı
marbling10 Shrtt ani kalkışlar bebeğe değil de bize zarar veriyor. Kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama özellikle göbek büyüdükten sonra yan dönüp destek alarak kalkmaya çalışın
hsqldnbebeqm Shrtt ani hareketlerden kaçının. Şimdi gülüp geçersiniz yapabildim diyr ama bişey olursa Allah korusun çok ağlarsınız. Temkinli davranın yavaş hareket edin. Özellikle ani hareketler yapmayın.
Shrtt marbling10 iyi bari bebek için bi problem yoksa ama bundan sonra kendim içinde onun içinde ekstra dikkat etmeye çalışırım 20+3 canım karınımda çok büyük olmadığı için zaten böyle ani hareketlerde bulunuyorum ama işte bu sabah baya ağrıyınca korktum
balbocegim27 Shrtt bebeğe değil de sana olabilir ben 32+3 üm bazen hala atlayıp zipliyorum kocamla sakalasirken tekme falan atıyorum bana olmadıysa sana da kalkmanın bi zararı olmaz dikkat et yine de
momiesbabies Shrtt ilk zamanlar dikkat ediyordum 9 aylık hamile gibi kalkıyordum 😅 baktım olacak gibi değil saldım. atlamayın hoplamayın çok yeter . ben bazen unutup yatağa atlıyordum 😬 zaten zamanla karın büyüdükçe mecburen dikkatli kalkıyorsunuz