Betul6565 Dün Tetanoz aşısı oldum kızlar geceden beri kolum çok ağrıyor. Aşı yaptıranlar sizinde böyle ağrıdı mı?
MelisaMila Betul6565 Benim 2 gün ağrımıştı. Hatta aşı yaptırdığımı da unutmuştum. Bir yere çarptım zannediyordum yukarı kalkmıyordu 😀
Ayseee4238 Betul6565 evet oluyor malesef ilk dozda 3gun ağrı acı çektim ama ikinci dozda hicbi sıkıntı olmadi
Ftmsgr Betul6565 1 hafta ağrısını çektim zaten vurulurken demişlerdi ağrısı olabilir diye 2 ci tetonozda hiç ağrımadı acımadıda vurulurken
bebegimizibekliyoruz1 Betul6565 bana ağrır demişti ebe agrirsa buz tut kolonyayla tampon yap demişti ama ben ağrı çekmedim hiç
Feyzabeyoglu Ilk dozda ilk gün biraz hassasiyet vardı kolumda sonra hiçbir şey olmadı. Bugün 2. Dozumu vurulacagim
Gmzaras Ben ilk gebeliğimde tetanoz aşısı yapıldığını bilmiyordum ve yaptırmadım doğumdan sonra öğrendim şuan ikinci gebeliğindeyim ve yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım
Rozzdemir Merhaba ben 33 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç tetanoz aşısı olmadım yaptırmasam sıkıntı olur mu acaba yaptırmayı düşünmüyorum