prensesannesiiiii Prensannesi38 İçinde neyi hissediyorsan o cıkıyor canım ben kaldığımdan beri kız kız demiştim hatta eşimle iddaya girmiştik ben kazandım😂
Dilantrkmn @Prensannesi38 ailem sürekli rüyasında hep bir kızım olacağını söylüyor ki benim içime doğan da erkek diyorum hep ama geçen gün rüyamda doktor %99 kız demişti , doktorum da 10.haftamda Kıza benzetiyorum dedi ama çok erken daha bakalım 😀
Prensannesi38 Dilantrkmn Doktorda bana yüzde 80 kız dedi ama içime hep erkek doğuyor benimd nedense 🤷
Feyzaveannesi Prensannesi38 Valla haftanın 3 günü doktor kız olduğunu söylüyor rüyamda. Bakalım çarşamba günü kontrol var ne diyecek 😂
ogretmen_anneee Prensannesi38 hamile değilken oğlum olduğunu gördüm 5-6 ay sonra hamile kaldım ve oğlum olacak allahın izniyle 😊
Elikra Prensannesi38 ben😅 ya çok istiyordum diye ya da gerçekten gösterdi Rabbim kızım oluyo devamlı kız rüyası görüyodum
Belizmoms Prensannesi38 ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hem rüyamda kız gördüm . Gerçekten kızım olacak . Gerçi rüyalarım hala devam ediyor hep kız bebek görüyorum Hayır olsun inşallah 🥰
Asl90 Prensannesi38 bende erkek görmüştüm erkek oldu. İlk başlarda kız dediler bana içime hep erkek doğmuştu sonra erkek olduğunu öğrendik☺️ Hissediliyor bence tesadüfte olabilir
bugo Prensannesi38 evett ben cinsiyeti öğrenmeye gitmeden bir gece önce rüyamda kızım olduğunu gördüm hattaa sonraki çocuklarımın ikiz olduğunu gördüm😰😂😂 ve kızım olacak doğru çıktı. İkincisini Allah nasip ederse seneler sonra görürüz bakalım😂