Nur1098 Doğum ve sonrası bebek hakkında bilgilendirici , hamilelikte eğitici olabilecek tavsiye edebileceğiniz kitap varmıdırr ?☺️🌼
Beliz100 Nur1098 okuduğum ve çok güzel dediklerimi yazmak isterim selçuk şirin yetişin çocuklar bütün beyinli çocuk otuz milyon kelime koşulsuz ebeveynlik uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz
Cicilibicili Nur1098 listemi bırakıyorum şuraya🌸 Bebeğinize fransız kalın Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler Annelik sanatı- adem güneş Bilinçli bebek Doğal ebeveynlik Otuz milyon kelime Mahallenin en mutlu bebeği Sevgi neden önemlidir Seninle başlamadı Hatice kübra tongar fıtrat pedagojisi 1 2 Bebekler ne ister? Yeni annelere mucize çözümler Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler Hafta hafta hamileliğiniz Hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabı Emzirme sanatı Geliştiren anne baba Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler? Harika haftalar Doğmamış çocuğun gizli yaşamı Ina may’in doğuma hazırlık rehberi Hypnobirthing Bebekler için beynin kuralları Bebeğiniz uykuyu çok sevecek Benim sağlıklı bebeğim Bütün beyinli çocuk Denemediğim yol kalmadı Çocuğun duygusal dünyası Duyulmak istiyorum
Kbrasmskbyrktr Nur1098 hatice Kübra tongar ilk 12 ayda bebeğin gelişimi beslenmesi oyunları Sinem özen canpolat bebeğimle oynuyorum Bu ikisini aldim ben son zamanlarım okuyup notlar alacağım ama içerikleri gayet güzel tavsiye ederim
Allahneverdiysee Nur1098 otuz milyon kelime Bütün beyinli çocuk Adem güneş kitapları mutlaka tavsiye ederim
Aysun1981 Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Bu kitapta gebelik, doğum ve doğum sonrasına ilişkin bilgiler var. Serinin devamında iki kitap daha var, bebeğin ilk yılı ve çocuğunuz büyürken sizi neler beklet diye. Ben set halinde aldım.
Burcan35 HypnoBirthing: Mongan Yöntemi Kesinlikle siddetle tavsiyemdir dogumdan korkanlar icin Zor bulunuyo benim doktorum verdi okuyup geri verdim ama korkularimi alan tek kitap