Papatya2768 Kızlar selam, Çarşamba akşamı biontech ilk doz aşımı oldum. Dün kol ağrısı yaşadım bugünde sabahtan beri başım dönüyor baş dönmesi hiç duymamıştım sizde de oldu mu??
FusunF Papatya2768 kaç haftalıksınız bAzı haftalarda hamilelerde baş donmesi yaşanıyor diye biliyorum hem belki ondan kaynaklı olabilir
Milkshakee Papatya2768 4 gündür yan etki yaşıyorum ateşleniyorum ara ara ve kulaklarıma vurdu iltihaplı ve şiş şuan duymuyorum bende 😔
angime Papatya2768 baş dönmesini ben kız kardeşimde de gördüm. Hamile olmayanlar da yaşayabiliyor, sanırım hamilelikte de yaşanabiliyormuş
Yeppudaa Papatya2768 oldu valla sanki üstümden kamyon geçmişti .ikici dozumu iki hafta sonra yapacağım
Papatya2768 DerinMavii bilmiyorum ki kendi doktorum da perinatoloji doktoruda biontech ol dediler. Zaten bayadır olsam mı olmasam mı şimdi de kış geliyor virüs artacak düşündüm bakalım hayırlısı
Pirayeada Milkshakee gorumcem hamile değil 2 gün kendine gelemedi ateşi cıktı kasiklari ağırdı bu yüzden korktum aşıdan ama kimisi yan etki yaşamıyor
Milkshakee Pirayeada ya biz napıcaz artık bilmiyorum şaşırdık kaldık. Olsak bi türlü olmasak bi türlü. Vaka sayısı çok arttı hergün mutasyona uğramış virüs haberleri bıktım artık. Doktorda ol deyince oldum. Ama suan 2.dozu olmaya cesaretim yok şuan çektiğim ağrıları bi ben bilirim. Doğumuma denk geliyor 2.dozda zaten😔
Pirayeada Milkshakee ben doktora sormaya korkuyorum ol diyecek diye. 2 dozu doğumdan sonra olun zaten yakınmış benim 13 haftalik henüz ama sinovac vurulmayı düşünüyorum o da koruyormuş doktor öyle demişti tv de profesör
Burcan35 Bende yeni oldum fakat ne bir kol agrisi ne bir yan etki yoktu ama ben bol bol su ictim asidan sonra saglik ocagindaki ebe oyle dedi bol bol su ic dedi biontech olmami soyledi doktorum kesinlikle
Milkshakee Pirayeada Sizin tercihiniz ama biontech daha etkili olduğu için onu daha çok öneriyorlar eğer ben kendimi korurum çok dikkat ederim evden çıkmıyorum diyorsanız bence hiç olmayın. Ben eşime güvenmediğim için oldum. Dışarıda sürekli çalışıyor 🤷🏻♀️
Pirayeada Milkshakee şükür bu güne kadar korona geçirmedim. Dışarıda çıkmıyorum ama yakınlarım hep sinovac vuruldu iyiler eşim tabi dışarıda çalışıyor ama aşı vuruldu biontek
Emsare bence aşıdan değil de gebelikten baş dönmesi olabilir. kan değerlerinize bi baktırın isterseniz. ben de dün 2. doz biontech oldum herhangi bir yan etki olmadı
Papatya2768 Emsare sadece gebeliği öğrenmeden birkaç gün önce baş dönmesi yaşadım başka da olmamıştı, şimdi aşı sonrası olunca sormak istedim neyse doktoruma bi yazayım ne diyecek