handan_ Merhaba 10+1 deyiz şuan haftaya yolculuk yapmak istiyorum daha önce gebelikte uzun yola giden deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum 😊
Baharrk handan_ o haftalarda pek bir sıkıntı olma tabi riski bir gebeliğin yoksa☺️ Tek sıkıntı ben ilk başlarda çok halsiz hissediyordum daha çabuk yoruluyordum
kalpatisi_ handan_ bende 8-9 haftalıkten yolculuk yaptım canım. Uçakla gidip arabayla dönmüştüm. Aile hekimime danıştım yolculuk yapmamda sakınca olmadığını söylemişti sizde bi danışın derim.
handan_ Baharrk Riskli değil şuan için ama ben de çok yorgun hissediyorum ve uyuyorum sürekli mide bulantısini bayılıp ayılmaları söylemiyorum bile 😏
MommyTeacherandHappy Merhaba. Öncelikle doktorunuza mutlaka danışın durumunuzu.Ben 26+6dayım ve gebelik sürecimin şu vaktine kadar sürekli yollardaydım.Görev yaptığım yer ile ailem arasında 1300km vardı ve git gel yaptım.Kendi aracımızla yaptık yolculuklarımızı maksimum 2 saatte bir mola verdik ve en az bi 10 dk dolandım yürüdüm her molada. Bir sıkıntım olmadı.😊
bhbebikannesi Ben gittim ,bir kaç kez .Doktorumda 4-5 saat uzakta başka bir ilde onads gidiyorum her ay .Arada durup yürüyün ve sarsılmamaya dikkat edin .Atabayı süren dikkat etsin yani 😂Ama tabi doktorunuzada sorun .ilk 12 hadta önermiyorlar geneldd
handan_ Benim de ailem ve doktorum başka şehirde doktorum gelebilirsin dedi ama dün yarım saat 40 dakikalık bir yolculuk oldu bugün belim ağrıyor gideceğim yol 4 saat ne yapacağımı bilmiyorum 🙄
Ufuk 20haftalikta 9saatlik yolculuk yaptım Allah’a şükür hiç bir şey olmadı sadece ayaklarımda şişlik oldu o başka bir sıkıntı yaşamadım
handan_ Ufuk İnşallah bende de olmaz dün ilçeye giderken bile bı huzursuz oldum şimdi yol gözümde büyüdü korkuyorum açıkçası
handan_ Esmaa-ess Yaaa ben de doğuma doğru yine yola çıkacam çünkü doktorum ve ailem yaşadığım şehirde değil ve burda doğum yapmak istemiyorum inşallah bana da yasak gelmez 🥺
handan_ Meless Valla bana midem ve bayılmalar izin verse bende gezerim 😂 ama bı yandan da korkutuyorlar bişey olur diye
Asyapolat80 handan_ 12 haftalıkken uzun yola gittim 13 saatlik ama özel arabayla gittim ve sürekli ihtiyaç duyduğumda mola verdik ve sıkıntı olmadı. Hem de 4-5 gün kalıp bir daha aynı yolu geri döndüm ama şükür bir şey olmadı
handan_ Asyapolat80 Bende özel araçla gidicem 4 saat doktorum izin verdi ama etrafta o kadar biseyler söyleyen var ki korkuttular
Asyapolat80 handan_ korkmanıza gerek yok hem de 4 saat uzun değilmiş 2-3 mola vererek giderseniz sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle bir de doktor da izin vermiş yani