Melikemreclk DamlakrdgHamilelik başında çok yüksekti benim tsh 20 lerdeydi 150 MH ile başladım 50 ye kadar düştum şuan 7 ayın içine giricem son 4 aydır TSH sıkıntı değil nornal degerim her ay tşk kan veriyorum daha dün verdm 1.25 3. Tremestere göre gayet normal
Dilanurr Damlakrdg 150 mg kullanyorum canim gebeligim basindan 50yle basladim hep yukseldi son ayimdayimm bakalm
balbocegim27 Damlakrdg 32+3 üm başından beri 100 mg kullanıyorum hamilelikten önce de vardı bende farklı bi ilaç kullanıyordum
Hilal-95 Damlakrdg bana ilk hafta yüksek olduğu için ve daha önce düşük yaptığım için 2 kez vermıştı sabah akşam düzene girdi snra 50mg devam ediyoruz suan ama içen var cevremdede 1 bucuk felan verıyolar onu doktor ayarlıyor
Melikemreclk Damlakrdg Kaçıncı hafta senin kaç tremestere girdin bunlae önemli bende hafta sonu aylar önce iki tane aliodum 50 lik 109 mg tamamlamak için ama 100 MH tek tablette var
Hilal-95 Damlakrdg benm kayınvalidemde hafta sonrları 2 adet içiyor öle ayarlamış doktoru duyunca şaşırmışdım demeki varmış öle
Melikemreclk Damlakrdg Aslında normal değerin çok sıkıntı yokmuş benim baya yüksek misti doktor bile şaşırdı nasıl çıkıyor bu kadar ilaç kullandım halde gebelikte olan bişey bu TSH sonradan düzeliyor