DenizBilge ogluileannesi maşallah burnu hokka gibi 🧿 bizim ki hep plasenta arkasına saklanıyor hep flu
mrveknblt ogluileannesi https://imgyukle.com/i/8MHRI buda benim ki 23 haftalıkken, şu an 33 haftalığız 🥳 zaman çok hızlı geçiyormuş ne ara 33e geldik anlamadım 😂 bol bol foti çekin diyenler haklıymış, sizde bol bol foti çekinin 💃🏻🥳😂
Fatosduzgun55 Maşallahhh 🧿🧿 Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲 bızımde 21eylulde ayrıntılı usg var ınsallah bızde böyle yakısıklı bir poz yakalayabılırız 💙
ogluileannesi Fatosduzgun55 amin canım inşallah yakalarsınız 😊 İnsanın baktıkça bakası geliyor gerçekten 🤲🏻🙏🏻
ogluileannesi DenizBilge ağız burun aynı benim ağız burun 😀 gören herkes aynı anne dedi çok değişik bi duygu 🥰
DenizBilge ogluileannesi bizimkini de doktor babaya benzetiyor. Sanki babanın fotoğrafını karnına koymuşlar dedi en son muayenede.
ogluileannesi mrveknblt saçı mı var onuuun maşallah 🧿 🥰 bol bol çekemiyorum yaaa ama vakit hızlı geçiyor gerçekten😔
mrveknblt ogluileannesi yok gölge saç değil 🤗 Sizede maşallah inşallah sağ salim, sağlıkla gelsin bebişler 🤗 Bende bol bol olamasada çekinmeye çalışıyorum olduğu kadar 🤗