Esmahamzamm 32 haftalık gebeyim bu hafta aşırı kasılma oluyor sertleşme oluyo normal mi ayakta zor geziyorum ?
Busradoga Esmahamzamm bebek hareketlendiği zaman mı sertleşme oluyor yoksa her an kasılmalı ve karnınız sertmi? Ben 33*haftalığım kımıldadığı zaman karnım taş kesiliyor ve kasılıyor sadece
Uzel Esmahamzamm aynı haftada benim se öyle oluyordu kontrole gittiğimde tesadüfen doğum başladığını öğrendim erken doğum riski için ciğer geliştirici yaptı doktorum ve ilaç ka durdur du
Tulaytemurxx Esmahamzamm Bende 31+5 im karnım aşırı sertleşiyor canım bile açıyor bazen normal diyolar 🤷
madame kasilmalar sık aralikta oluyor ve sanci da ekleniyor ise acil doktora gitmeniz gerektirir ama bu haftalarda aralıklı olarak kasilmalar oluyor maalesef bende 26 haftada basladi ileri haftalarda daha da artmıştı kasilma önlemek için ilac kullanıyorum
Dilara0638 Esmahamzamm bende 31+1 im özellikle dün aşırı derece kasıldı ve göbek deliğimim oraya toplandı bugünde öyle olsa doktoruma başvuracaktım ama bugün sakin o yüzden normal gibime geldi 🤷♀️