Kbryyy Ben böyle dantelli şeyleri çok sevmiyorum hastane de rahatça giyebileceğim bir şey almak istiyorum. Ama bulamadım sizin fikirleriniz nedir?
Semiha_ Kbryyy lohusa takımları gereksiz şekilde aşırı pahalı kendi düşüncem bu ben kışlık sade bir pijama takımı aldım doğumdan sonra evimde de giyebilmek için 2 takım aralıkta doğumum
Mavi34 Kbryyy bende bir beden büyük pijama almayı düşünüyordum en azından sonrasında da giyebileyim lohusa takimi alıp 2 3 kez giyince çöp olmasın diyorum
Damla-Ata Kbryyy eylül sonu ekim başı allah izin verirse doğumum, bende dantelli şeylerden hoşlanmam o yüzden sonrasındada kullanabilmek adına pentiden önü düğmeli takımlardan aldım ☺️ Kısa kollu bu arada üstüne sabahlık giyerim
Semiha_ Kbryyy kendim tesettürlüyüm ve yaşadığım yer kışın karlı soğuk oluyor 2 takım uzun kollu aldım ama çok kalın değil zaten
mutluaile11 Kbryyy lohusa takımı falan almadım. Evdeki pjamamla geceliğimi götürdüm zatn koronadan ziyaretci yoktu😀
aysegulekinci Kbryyy bende lohusa takımı almadım pijama takımı aldım bir de penti de indirim vardı elbiseli takımı pembe ve mavi renkte 43 TL ya onu aldım elbiseli rahat olur evde giymesi diye emzirme özellikli