LivaveLeyla Ayla88 sizinde çok ağrınız varmı sağa sola dönerken yürürken benim 2. gebeliğim ilkinde asla böyle ağır hissetmemiştim kendimi
Bebegimicin1 Minikkkkkkk benim açılmada var sancıda var bebek zsyıf diye serumla durduruyolar 00.00 dan sonra 37.0 oldum çarsamba günü 2.300 dü bu hfta kilo almadıgını söyledi dktr
Busra333 Ayseee4238 1 cm açıklığı ultrasonda mı gördü acaba ? Bende 37 de gittim açıklık falan demedi de alttan muayene için 38. Hafta a dedi
Busra333 Merve-1109 açıklık olduğunu ultrasonda mı gördü doktorunuz acaba ? Ben bütün önerileri yaptım hiç açıklıktan bahsetmedi 😢😣
Gzmclb1 Minikkkkkkk Kızlar 38+0 oldum bugun bir haftadır yalancı kasılmalar vardı sadece karnım toplanır gibi oluyordu kasıklarımda ağrı ama şimdi şiddetli bel ağrım başladı ara ara azalıp şiddetleniyor karnım yine toplanıyor gerçek sancı ile nasıl ayırt edeceğim
Ayseee4238 Gzmclb1 ben doktoruma sordum onu takip et 10dk 5dk bir düzenli olarak olursa siddetlenirse gerçektir dedi
Aysegul2210 Busra333 Korkutmak istemem herkesin bünyesi farklıdır ama çatı muanesi de ultrason ile bakıldı ilk başta gerçekten canım çok yandı ardından parmakla o kadar çok acıdı ki ama benim rahim sıkı olduğu söyledi o yüzden çok canım yanmış olabilir
Cigdem-96 Minikkkkkkk 37+1 olduk kasılmalarımız oluyor ama nst bişey çıkmıyor bakalım ne zaman gelecek 🙂
Busra333 Aysegul2210 hmmm aletle bakılması mı daha çok acı veriyor parmakla mı 🤦🏼♀️ Benim önceden alet ile bakılmıştı vajinama. Da o yüzden omhissi biliyorum hangisi kötü 🥺
Hafsaramazan Busra333 Bende oldum 😃hiç acımadı ilk gebeliğim hemde korkma rahat ol muayene olurken o kadar 🤗
Hafsaramazan Busra333 ayni sayılır pek bı fark yoktu ilk aparatla baktı sonra elle muayene etti ama acı falan hissetmedim yatakta biraz belim kasıldı sismanliktan o kadar 🤭😁
Busra333 Hafsaramazan hahaha hangimiz zayıfız ki hamileyken 😁😁😁 iyi o zaman ben daha önceden asagıdan aparat ile bakılmıştım dediğiniz gibi öyle agrı çekmedim ama rahatsız ediciydi çok