Papatya_38 xelifgulxx Bnde haftaya olucagim canım çok korkuyorum , sonda takılırken acıdı mi acaba beklediğinden zormuydu nasıl geçti , genel istiyorum ben sen ne tercih ettin sütun hemen geldi mi
Ezgi1607 Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim. Bende haftaya sezeryan olucam çok korkuyorum. Anlatır mısın biraz his var mı sonrası acıyor mu hemen yürüyebiliyor musun çok acı oluyor mu 😥
xelifgulxx Ezgi1607 ben kendim stres yaptığım için genel anestezi oldum tamamen bayıldım ilk kalktığında biraz zorlanıyorsun canım normal doğum gibi hemen ayaklanamıyorsun acı da dikişlerin olduğu yerde oluyor
xelifgulxx Ezgi1607 özel hastane de normal de doktorlar eşlere izin veriyor diye biliyorum ama ben yanımda istememiştim
Ayazbebek35 Papatya_38 canım bende cevaplıyım 28 gün önce 2. Sezeryanımı oldum sonda takılırken acımıyor ağrı elbet oluyor ama ilk yrümeden sonra alılıyorsun sütüm benim işk oğlumda hemen geldi ikinci doğumumda hemen gelmedi bol su iç ve stres yapma simdiden hayırlı olsun
alyaninannesi2 Papatya_38 ben daha doğum yapmadım ama kuzenim sondayı uyuşturduktan sonra taktılar demişti yani hissetmemiş sadece çıkarırken içim bir tuhaf oldu dedi ama acı olarak değil. Çok hissedilmiyormuş yani korkmayın ondan yana sadece ameliyathane de takmalarını isteyin eğer oda da takacaklarsa
xelifgulxx Papatya_38 ben stres yaptığım için genel anestezi oldum ama aklım olsa spiral anestezi olurdum sonta takılırken biraz acıyor çöl değil zaten ilaç sürüyorlar önce
xelifgulxx Papatya_38 sonta takılırken acı oluyor biraz ama aşırı derecede değil zaten hemen bitiyor. Bende genel anestezi oldum ama aklım olsa spinal anestezi olurdum
Fulyabenan Sezaryen isteğe bağlı miydi acaba merak ettim bide epidural spinal mi yoksa sadece spinal mi oldu
xelifgulxx Papatya_38 uyanırken çok ağlamışım kendime geldiğimde de ağlıyordum ama spinal anestezi de sadece alt taraf uyuştuğunu için kendinizin farkında oluyorsunuz