Mrblng 00:00 itibariyle 39+2 yarın kontrol var ama daha yalancı sancı bile yok🤷🏻♀️ Sizce doktor ne zaman müdahale eder? Siz de durumlar nasıl😅
tcasl Mrblng az önce burda bi yazı okudum canım 7 tane hurmayı kaynatıp suyunu içmek rahmi yumuşatıp doğumu baslatiyomus deneyenler varmış bende denicem
Morvy Mrblng hiç belli olmaz benimde hiç yalancı sancım olmadı bir anda gerçek sancılarım başladı ve 2 hafta önce doğum yaptım
seldaas Mrblng aynu gün ve haftadayız doktor bugün dediki. Hiç sancın olmaması yarın doğum olmayacağı anlamına gelmez her an gelebilir gece sabah belli olmaz dedi 41 e kadar beklicez normal sancıyı
Merveelisa Mrblng yok girmemişti doğumdan bir gün önce nişanım gelmişti sonra sancılar başladı üç dakikaya inince hastaneye gittim ama açılma bile yoktu zar zor oldu
Morvy Mrblng bence olabilir herşey anlık değişiyor:) ben akşam 10 da sancım var diye gittim nstye bağlasınlar diye nat de hiç sancım çıkmadı ama o gece doğurdum:)
Elifff25 Mrblng bende 38+2 bebek kanala girmeye başlamış nstde sancım çıktı ama genitalde baskı dışında ağrım yokkk dr sancın olursa gel dedi ama tık yok😅
Asel_naz 40+3 bebek kanala girmiş ama ne şancı ne açılma yok bekleyişteyiz inşallah bi an önce gelir bebişler
Ahsen03 Mrblng birebir aynı haftadayız bende de bir şey yok daha. Ama bira önce tuvaletimi yapınca sildim altımı çok yoğun sümüksü bir akıntı doldurdu peçeteyi. Nişan olabilir mi