aybkaslan Kızlar merhaba bimden babynest almıştım yıkayan var mı doğum yaklaştı bu şekilde koymak istemiyorum yıkasam sorun olur mu bilemedim 🤷🏼♀️
Asyamira aybkaslan yıkadım ben 30 derecede 40 dk kadar, çıktığında içi toplanmıştı ama elimle yaydım bir sorun olmadı, yıkamak gerek zaten bence yikayabilirsiniz bir şey olmadı yani ☺️
Elifvolkan2202 aybkaslan biz çiçeksepetinden aldık bugün geldi içindeki süngeri çıkarıp makinaya attık 30 derecede mini program o şekilde kullanmak içime sinmedi
SeydaStlms aybkaslan bende oturduğum yerdeki herhangi bir mağazadan almıştım makinaya elde yıkama kısmına atmıştım hiç bişey olmadı yıkanması daha iyi olur
aybkaslan Elifvolkan2202 Evet benimde sinmiyor yıkamam gerek yani kılıfıda çıkmıyor sormak istedim sorun yaşayan var mı diye düşük ayarda yıkarım bende teşekkür ederim ☺️
TatlisBirAnne aybkaslan kısa programda yıkayın hiç bişey olmaz. 15 dk yeterli maksat tozu pisliği gitsin 😂
SeydaStlms aybkaslan zaten insanın içi rahat etmiyor 😊 düşük ayarda bişey olmayacaktır bende tereddüt ettim ama düşük ayarda yıkayınca hiç bişey olmadı 😊