Haticecakirr metehaninannesiii evet kuzu hallettim evde benim boş kapı süsü vardı kumsal yazdırdım ona 🤣çünkü oda yapmadığım için sadece hastane odasında kullanılacak o kadar para vermeyim dedim 🤣 Kayınbabam da kumsalı yapıştırırken M yi kırmış 🤣 heralde tekrar yazdırıcam ismi
metehaninannesiii Haticecakirr aboooo kirmis mi ayy sinir oluyorum ne burnunu sokuyon da kiriyon uzaktan bak iste erkek tarafina daha cok sinir olmaya basladim artik 😂🤦♀️
Haticecakirr metehaninannesiii hahahaha 🤣 iki gün orda kaldık tamam mı bir sonraki günde bize geldiler bağdan kovalar falan vardı tek gelemedim eve getir bakayım nasıl olmuş ben yapıştırıyım hemde dedi 🤣 geldim baktım ki M kırılmış n gibi duruyor 😂
Haticecakirr metehaninannesiii yok yenisini yaptırayım istersen dedi 🤣bende olsun gerek yok öyle kullanırım dedim 🤣
Haticecakirr metehaninannesiii Çatı muayenesi oldum kuzum normal doğuma uygunmuş çatım ama ne yumuşama ne açılma hiç birşey yokmuş 🤷♀️ Hala çok sert diyor
metehaninannesiii Haticecakirr ohh masallah catin uygunsa acilma olur meryem anaotu kullan kuzum onun cok faydasi var 1 hafta once kuzenim dogum yaptı da o baya faydasını gordu
Haticecakirr metehaninannesiii teyzem de varmış alıcam canım 🌸 başka biri kullandıktan sonra tekrar kullanılabiliyor mu acaba
metehaninannesiii Haticecakirr kullaniliyor askim kuzenimin doğumunda teyzem sudan cikarmis hemen eski haline gelmis ben goremedim de 🌸ama dogumdan cikinca hemen sudan cikarilmasi lazimmis eger cikarilmazsa kanama devam edermis oyle demisti teyzem
Haticecakirr metehaninannesiii teyzemde sadece suyu mu ne varmış hacdan getirmiş ne oluyorsa onu içiyormuşsun falan🤷♀️ Biraz korktum açıkçası
metehaninannesiii Haticecakirr aynen aynen suyuda var aslinda o daha iyi dogumhaneye girmeden ic onu sen ama cok icme allah korusun acil sezeryana alirlarsa birşey yenip icilmemesi lazim otu olsa daha iyi olur
Haticecakirr metehaninannesiii kuzum sen sleppy kullanıyordun demi 2 numara mı aldın birde 210lu alsam çok mu olur
Asiyeclk Haticecakirr Kuzenimle arkadaşım doğum yapmış Cahit beyde ama ikiside sezaryan Cahit beyin sezaryanına daha iyi diyolar
Asiyeclk Haticecakirr iyi değil demiyolar ki. Bizimkilerin geneli mecburi sezaryan kuzenimde normal doğumdan son dakika çok korktuğu için sezaryan oldu. Bende mecburi sezaryan olunca hep sezaryanı nasıl yapıyo diye sordum
Haticecakirr Asiyeclk 39+ haftalığım hala bekliyorum Cahit bey kendi sancılarını bekleyelim dedi suni de vermicek 41 e kadar ama ben bu hafta cuma günü 40 haftalıkken hala kanala inmediyse ve açıklık yoksa sezaryen isteyeceğim