Haticecakirr
YuvarlanamayanPandaa
Asiyeclk
Kizlar dunden moralim çok bozuk sutum geri kacti sanırım kayinbabama dogumdan once kendisine kulagina ezank sen okur musun baba dedim oda tamam okurum dedi dun eve geldik hadi baba oku kulagina dedim ben bi isim var gidecem dedi tamam baba dedim giderken kayinvalidemi de goturdu neyse aradan yarimsaat gecti kayinvalidem geldi babam gelmedi bende babam nerede anne dedim baban okumak istemiyormus kendi babasi okusun demis kayinbabam sebebini sorduğum da bana neymis kendisinin adini koymadigimiz icin okumak istemiyormus esim de bunu duyunca benim kendi babamin yaninda bağırdı cagirdi hepsi senin yuzunden diye bende ağlamaya basladim baya babam eşime kizdi baya icerli agladim dikislerim hep agridi esim evden çıktı gitti 2 saat gelmedi babam da eve gelince esime kizdi ben bunun kahrindan ölürüm felan dedi bende iyi git adini hasan olarak kimlige yazdir dedim kayinvalidem de ne olayi büyütüyorsunuz ben babana dedim çocuklara karisma dedim siz istediğinizi koyun dedi eşim hala konusmuyor benimle ve sütüm gelmiyor büyük ihtimalle kesildi anneme de kotu davraniyor esim annem uzuluyor farkindayim cok kotuyum kizlar