Sehrbn_ Senemseninle tatlı yiyince erkek ekşi yiyince kız derler ben ilk oğlumda hep tatlı şeyler aşerdim ikincisi de erkek hep ekşi şeyler yedim yani alakası yok bence ..
deletedmom734 Senemseninle erkek hissediyorduk çol kuvvetli bir şekilde ama belirtilerden etrafımda kız olacağını iddia edenler oldu kız çıktı😁 kalçalarım genişledi ve mide bulantılarım çok oldu onun haricinden bişey yok şükür
Ecenurmt Biz hep kız diye düşünmüştük belirtilerden ama erkek olduğunu duyunca çok şaşırdık Bence çoğu hurafe
Derin_34 Rasev Banada herkes kesin erkek evladın olcak diyo ama inşallah hayırlısıyla bizimkide sizinki gibi yanılma olurda bi prensesimiz olur :) gerçi doktorumuz tam 13 haftalıkken erkeğe meyilli gibi ama kesin değil dedi
Senemseninle Ben hep rüyamda kizimin olduğunu görüyordum daha evlenmeden önce bile ama şuan hamileyim sanki oğlum olucak bilmiyorum bakalım 🤗hiç farketmez sağlıklı olsun 👼
Haticemrt Senemseninle aynen bende evlenmeden seneler önce bile hep kız çocugu gördüm hepde kız istedim ama oğlum olucak 😁
behrem bence de hurafe :) 3 kuzen eşi beraber hamileydik hepimizin bebeği erkek ve hepimiz farklı farklı geçiriyoruz, belirtileri de farklı yaşıyoruz haliyle
behrem ama bence hissetmekle %80 tutuyor. ben ilk öğrendiğimden beri hep erkek hissediyordum, diğer kuzenler de öyle.
Rasev Derin_34 yuzunuze guzellik geldimi ? Ben baya guzellesdim karnim kucuk herkes doKdor kesin yanlis soylemis diyo🤷🏻♀️Sanki ultrasonlar😑Rabbim gonlune gore versin canim
YaseminBilgi Ben hep ekşi yiyorum tatlıyı hiç aramıyorum 😌 doktorda bize 13 haftalikken bir çıkıntı var dedi başka da bir sey demedi Ne demek oluyor ki erkek mi acaba 🙈☺️
YaseminBilgi Sehrbn_ İlk çocuğumuz olacak sağlıklı olsun aslında kız erkek hiç fark etmiyor ama insan yine de merak ediyor iste 😌🙈
Senemseninle Kız çocuğunda genelde mide çok bulanır falan diolar ama tabi kişinin bünyesine göre değişiyordur muhtemelen 🤔
Derin_34 Rasev Yani yüzüne bi güzellik gelmiş diyenler oldu ama ben pek farkedemedim bilmiyorum yani:) bakalım hayırlısını nasip etsin rabbim bekliyoruz işte
Rasev Derin_34 aynen banada diyolarda ama ben bisey fark etmedm Rabbim gonlunuze gore versin inşəAllah❤️