Hamisse Kızlar devlette mecburi sezeryan olunca nasıl yapıyorlar genel veya spinal felan soruyolar mı yoksa direk bel altı uyuşup mu
Hilal-95 Hamisse belden uyuşturıyolarmış benm komsum öle oldu istedi zorunlu olarak tabi bugunde bana bebeğin makat gelış dönmese sezaryen dedi üzüldüm ama döner kucuk daha felan dedi anlamadm 🤦🏻♀️ 29 haftadayım
Hamisse Hilal-95 döner canm stres yapma kuzenimin kızı 36. Haftada dönmedi hala doktor 38 e kadar dönebilir demis
Pamuk21 Hilal-95 üzülmeyin pozitif olun her an dönüceğini hayal edin bende o haftalarda makat gelişti ve şimdi 35 haftalığım ve bebeğim döndü çok şükür darısı başınıza inş hep hareketli olun
Hilal-95 Hamisse aaay inşallah sabahdan beri konuşuyorum bebeğimle dön bak anneni kescekler diye😀😀 normalde özelde direk sezaryen felan derler ilk defa devletde böle sölediler
Hilal-95 Mrymonek ay teşekkür ederim ya içimi ferahlatınız🤗 ilk gebeliğim öle söleyince üzüldüm biraz hayırlısı olsun tabı ama normal olsun istiyorum ben teşekkür ederim 🤗🤗
Mrymonek Hilal-95 benimde ilk gebelik canm tabi şuan herşey bize yeni tedirgin oluyoruz yeni yeni ogreeniyoruz inşallah sağlıklı bı şekilde normal olarak gelirler 🙏💛
Hilal-95 Pamuk21 amin inşallah konuşuyorum sürekli anneni kesicekler bak dön diye🤣 hayırlısı bakalım pozitifim ya napalım öle olursada canı saolsun 🙏🏻