Asiferdim Hcg 17,57 di doktorum ameliyattaydı cikmamis yanındaki bayan bakti kan sonucuma 21 olmuş hcg çok cikmamis normal gebelik gözükmüyor dedi ??
Yildizim Asiferdim kaç gün geciktin canım. İki günde bir yapman lazım o zaman artarsa gebelik var demektir
Duyguentrk Asiferdim moralini yüksek tut inşallahh bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur. 2 gün sonra tekrar yaptırırsın. Üzülme canım. Hayırlısını vaktinde zamanında nasip etsin Rabbim🙏
Asiferdim Yildizim 4 gün geciktim 18 temmuz sabahi ilk kan testi yaptırmıştım bide bugün yaptırdım 17 ,57 hcg den 20 e yukselmis sadece 😔
Yildizim Asiferdim canım moralini yüksek tut az da olsa yükselmiş iki gün sonra tekrar yap inşallah iki katına çıkmıştır
Umudumm Değerler düşmemiş sonuçta canım hemen üzülme bence bi iki gün sonra tekrar yaptır. Bazılarının ki hemen artış göstermiyor çok örnek gördüm öyle. Umarım yukselir seninki
Anne3434_ Asiferdim kuzum iki günde 17 den 20 olmuş çok düşük bu değer en az 40 filan olması gerekti yinede doktor bilir ama yüreğini ferah tut