Elifvolkan2202 Sadece bende mi oluyor anlamadım 34 haftalık olduk bağırsak sesi gibi ses geliyor bazen de çıt çıt sesler geliyor başına gelen var mı neden oluyor acaba🤷♀️
Zeyyyn Elifvolkan2202 bugun benimde öyle oldu bir an kemik takılır ya biyerimizden ses çıkar 🤣 eklem sesiymiş sanırım bebeğin
Elifvolkan2202 Zeyyyn evet tam olarak öyle ya bana da öyle hissettiriyor çünkü hareket ettikçe öyle oluyor
Zeyyyn Elifvolkan2202 aynen hareket ederken oldu Bi an hiç bu zamana kadar olmamıştı benimde burdan okumuştum oluyor diye
_cekirdek54 Elifvolkan2202 Bende de sık sık oluyo Hatta ben hareketsizken oluyo o yüzden eminim bebekle bi ilgisi var ama çok tuhaf bişey yani 😊
kukiveannesi Elifvolkan2202 evet yaa gerçekten geliyormuş demek ki bende diyorum ki birine desem inanmaz ama karnımdan geliyor gerçekten ilk eşime dediğimde tişörtünün içinde yan tarafta etiket var o hışırdamıştır dedi 😂😂
Zeyyyn kukiveannesi benimkine desem 🤣 herşeye diyoki hamilesin olur tabi olacak normal şeyler bunlar 🤣 kaç kere doğurdun dıyorum