mucizegebelik6 gmzaltns bende 7+3 hamileyim bi haftadir lekelenmelerim var iki igne kullanıyorum fitil vs bugun bas donmesinden dolayı kendime gelemiyorum biz ne olcaz boyle
gmzaltns mucizegebelik6 progestan içiyorum ben acaba ondan mı diye düşünüyorum bu şekilde nasıl geçer bilmiyorum 😔
gmzaltns mucizegebelik6 bende 2 iğne oldum acile gittiğim gün şimdi günde 2tane progestan kullanıyorum 😔 ama bas dönmesi çok kötü
Anne55_ ecemcee aynısı bende de oldu seni haftalarında yerleşme kanaması canım o önemli olan çoğalmasın ve kırmızı renge dönmesin Allah’ıma şükür 27 haftalık olduk
gmzaltns Anne55_ inş darısı basımıza lekelenmem 5 gün sonra bugün olmadı ilk defa inş basdönmesi bel ve sırt agrılarımda hafifler 🤲
mucizegebelik6 gmzaltns Allah yardımcımız olsun bende dedim acaba proluton yağlı ignemi bas donmesi yaptı. Cunku bayılıcaktim
Busrayuksell ecemcee bende de olmuştu ilk zamanlar da ve ara ara da aynı kahverengi akıntılar olmaya devam etti canım ama bir sıkıntı olmuyor kahverengi ve az olan akıntılarda tabiki kırmızı renk olursa sonradan hemen doktoruna danışmalısın. 😊