Sevda_27 Nişanım geldi kızlar kahverengi sümüksü bi şey geldi🥺 Çok korkuyorum eşim nöbette evde yalnızım elim ayağım titredi ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum sancım yok ama taksi çağırım hastaneye gidiyimmi çok panikledim kızlar🥺🥺
Cicilibicili Sevda_27 evet nişan☺️ Sakinnnn ama hiç panik yok. Şuan sancın var mı? Nişan gelir gelmez doğum başlamıyor. Kimisi 2 gün sonra vs de doğurabiliyor. Önemli olan düzenli gelip giden sancın olmalı belli aralıklarla
Es_kaya51 Sevda_27 canim sakin ol nişanın gelir gelmez doğum başlamaz sancın yoksa suyun gelmediyse ve bebek hareketleri normalse hiç bişey olmaz bazen bir hafta bile sonra doğum olabilir
Sevda_27 Es_kaya51 37+4haftalığım sadece şimdi nişanım geldi sancımda yok bebeğimin haraketleri normal evde kimse yok elim ayağıma dolandı
Es_kaya51 Sevda_27 sakin ol Nisan oncedende gelebilir en önemlisi suyunun gelmesi sancı bile acil bir durum değil yani rahat ol inşallah sağ salim zamanı gelince doğumun olur
Cicilibicili Sevda_27 bebeğinin hareketlerini takiple ve sancın olmadan hastaneye gitme. Benim doktorum sancımı sormuştu direk. Doğumu sancıların haber vericek sana. Hiç stres olma canım
Cicilibicili Sevda_27 benim nişanım gece gelmişti doğumum öğlen oldu. Sancım sabah olmaya başladı mesela. Burda okuyorum nişanı gelip günler sonra doğum yapan. Suyun gelirse eğer hastaneye git sancın olmasa da. Ama şuan sancın yok problem de yok. Haber yollamış bebişin gelmesi yakın 🥰
[silindi] Sevda_27 sancılarını bekle canım . Bi duş al sakinleş çantanı kontrol et yakınlarına haber ver doğum başlayabilir diye. Hastaneye gitsen seni yine eve gönderirler. Boşu boşuna yorulmuş olursun. Benm nişan geldikten 1 gün sonra doğum olmuştu. Bazılarının bu süre çok daha uzun
Dilhunizade Sevda_27 benm nisanm ogle 2 de geldi ama gece yarisi dogumum basladi panik yapmayin hemen dogum baslamiyor cnku. Sakin kalin ne ihtiyaciniz varsa eksikleriniz vs. giderin dus alin esinize haber verin ne olur ne olmaz diye bosuna erkenden hastneye gitmeyn hastalik kayniyor her yer zaten. Fazldan yorulmus olursnz erken gderek
Semy Sevda_27 korkmayın , doktorunuzun numarası varsa ona bir mesaj atın. Sakin olun. Sancınız yoksa hiç panik olmayın. Nişandan 1 hafta sonra doğuran da var nişan gelmesi doğum başlıyor demek değil. 🌸
Dendikoo Ben nişanım gekdikten s10 gün sonra doğum yapmıştım ilk gebeligimde. Panik olma sancı durumuna bak. Sağlıkla kucaginiza alin🙏
Sevda_27 Cicilibicili Allahdan hayırlısı olsun canım sancım olsa beklemiycem taksiye atlayıb gidicem valla🙄
teletabi Sevda_27 canım sancın yoksa sıkıntı yapma ve sakin ol korkma. Nişandan hemen sonra başlamıyor doğum önemli olan sancının olup olmaması
teletabi Sevda_27 korkma kuzum. Nişan sadece habercidir. Önemli olan suyun ve sancın. Nişanı geldikten sonra doğuranda var 2 hafta sonra doğuranda var. Ben mesela 9 gün sonra doğum yaptım. Sancını bekle. Ama doktorunuda bilgilendir nişan konusunda.