nrdansubasii16 Sağ göğüsümün altı kaburgamda çok aşırı bir ağrı var bebek büyüdüğü için baskı yapıyor diyorlar ne iyi gelir acaba dayanamıyorum
esmerrmm nrdansubasii16 benimde kaburgalarim aciyor çünkü bebek sürekli orada kendine mekan yapmış sanki 😅
Murvet_01 nrdansubasii16 malesef yok bende 35 haftalığım dediğin gibi otururken yatarken nasıl batıyor ama yapacak bir şey yok
Serap777 nrdansubasii16 Aynı durumdayım 33 haftalık olduk 30 haftadan beri senin yaşadığın sıkıntının aynısı gün içerisinde ağalayacak gibi oluyorum
Zeyyyn nrdansubasii16 34+6 dayım bende bebek döndüğünden beri benimde öyle oturamıyorım sürekli yarım yatar şekilde duruyorum bazı zamanlar da hele ayakları ile çok ittriyor ilerleyen zamanda daha neler olur valla bilmiyorm
minik_kusum Benimde gogsumun altinda sol tarafinda agri oluyo hele oturunca. 25+5 haftaligim bu arada..
Murvet_01 nrdansubasii16 bana hemşire şikayetin var mı diye sorduğunda söylemiştim artık büyüdüğü alanı daraldığı için baskı yapar demişti artık bekliycez minişleri sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Serap777 nrdansubasii16 Aynen canım yapacak bişey yok maalesef inşallah tez vakitte atlatırız hepimiz çoğu arkadaş aynıymış bu postu görünce biraz içim rahatladı çünkü gerçekten çok korkutucu bi ağrı neden olduğunu anlamamıştım bide benim bu 4. Hamileliğim hiç birinde böyle bişey olmamıştı..
Ebraratila nrdansubasii16 bende bulamadım, oturmaktan ziyade uzanıyorum :( eşime masaj yaptırıyorum bi de ovalıyor, biraz olsun rahatlatıyor