Zhraagk Bııktımmmmmm reklamlarınızdan gerçekten. Yorum yazsam reklam birşey okusam reklam sürekli reklam soğuyorum programdan. Anladım para kazanıyosunuz bu iyi birşey emeklerinizin karşılığını alın tabiki ama bu kadar reklamda insanı soğutuyor bilginize 🌸🌸🌸
minikprensimmm123 Zhraagk Aynen öyle canım ya hangi yoruma girsem dakika başı reklam Mario videosu bıktırdı gına geldi artık kaç gündür böyle ne ara düzelecek acaba
Pinar17 Zhraagk benim en nefret ettiğim yorum yaparken bir anda gitmesi. Reklama giriyor yorumumda siliniyor yazmadan çıkıyorum sonra. Sinir bir durum post okurken de oluyor ayni postu bulamıyorum sonra
Zhraagk minikprensimmm123 valla bende öyle birde çarpı işaretide çıkmıyo reklamı kapatayım illa sonuna kadar izlicez 🤦🏻♀️
Elika0 Evet gerçekten yakında bu yüzden üyeliğimi silip uygulamayı kaldıracağım. Bi kere çık tamam da yorum yazarken bi anda açılması nedir ya
Cicilibicili Zhraagk annemiz bildirildi yetkili ekibe,sıklığı artması normal değil çünkü belli aralıklarla olması gerekirken uzun ve çok fazla durumun farkındayız. Çözüme kavuşacak biraz anlayış ve sabır bekliyoruz🌸
Prensesiminyolculugu Cicilibicili ben herseyid geçtim de bugün ilk defa hamburger reklamı geldi ama aşırı iştah açıcı canı çekiyor insanın bukadar hamilenin olduğu bir platform da yemek reklamı vermek ne kadar doğru ?
Cicilibicili Prensesiminyolculugu reklamları biz belirlemiyoruz, google tarafından görüntülenme sağlanıyor.
Barlas_mom Zhraagk 1 dk geçmeden reklam giriyor yorum yaparken reklam okurken reklam kimler ne post açmış doğru düzgün göremiyorum cidden böyle değildi önceden çok arttı
Bebisinibekleyen Uygulama yoneticisinin bilgisine, Artık sıkmaya basladi tam bisey yazıyorsun ya da tam bisey okuyorsun uzun uzun reklamlar.. Bu bizi uygulamadan sogutuyor. Lütfen acil çözüm getirilsin.