ozlemabdullah 6 haftalık olduk onunla uyanmak heryanın ağrıyarak işe gelmek bir çok strese gögüs germek annelerin işiymiş. İlk gebelik dış gebelik oldu 2. Si içinde surekli korkuyorum ama bebeğim rahime yerleşmiş ve kesesi gozukuyor şimdi 25 temmuzda kalp atısını duymak için sabırsızlanıyorum. Her anı farklı bir telaş doktora gitmekten nefret eden ben şimdi bebeğim için hergün gitmek istiyorum. Gelse de sevsem yanımda olsa istiyorum. Nasıl geçecek 8 ay 😥😥....
YeimYaarGkmen ozlemabdullah Aynı şey benim için de var 4+5 günlüğüz kalp atışını duymak için günleri kovalıyorum. Ama günler geçmek bilmiyor tabi. Bir an önce görmek için sabırsızlanıyorum :)
Aselebru1 ozlemabdullah merak etme öle bi geçiyoki zaman anlamıyorsun bile sadece son günlere gelene kadar son günlerde hiç geçmiyor 1 gün 1 hafta gibi geliyo insana ☺️
sudamlasi ozlemabdullah çok hızlı geçiyo canım ilk 13 hafta çok yavaş geçiyo ama ondan sonra bakmışsın 20 haftalık olmuşsun sonra 25..30...40😆 Ben bişey anlamadım nasıl geldim acaba 20 haftaya kadar🤷🏻
Twinsmom1 Canım güzel düşün güzel olsun herşey Rabbimden öncelikle bunu bilmelisin ve tam tefekkürle bu yola girmelisin yoksa üzülürsün sen dikkat et gerisini Allah’a bırak ☺️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bol bol kucağınızda seversiniz inşaAllah 😇😇
Tomurcuk18 YeimYaarGkmen 5 hastalıkken kalp atışı duyulmaz sadece kese görülebilir. Kalp atışı genelde 7-9 hafta arası duyulur.
AsLkinciMusdal YeimYaarGkmen 5+6 da ogrendım bebegımı sadece bos kese gorundu 7+0 da bebegımı ve kalp atısını duyduk 😍
Tomurcuk18 Sat’a göre 6+4 günlüğüz ama geç döllenme oldugu için azcık geriden geliyoruz, pazartesi keseyi gördük şükür, bugun kontrolüm var bakalım insallah güzel haberlerle döneriz 🙈☺️
MelikeEvrenolu Daha yolun başındasın canım😍 Dünyanın en güzel sesini sende duyarsın inşallah🙏 ilk zamanlar geçmiyor derken son zamanlar hiç geçmiyor emin ol🙈 35 haftalık oldum ben bir gün bir asır gibi geliyor
Aselebru1 Benim son 7 günüm normal Doğum olduğu için bekliyorum ama emin olun 1 gün 1 hafta gibi geçiyo :) Kalp Atışı kişiden kişiye değişiyor galiba ben 6 hafta da duymuştum ☺️