Hilall35 Embade bende çınarlida yapicam cuma günü nasipse zam gelmiş 3 600 dediler ilk dün sordum 3 900 olmuş
Hayal11 ayseglsari izmirde sezeryan doğumda eşi de doğuma alan doktor ve hastane var mı kızlar bildiğiniz özellikle Medicana ?
Sinembsr Pelit7 imkanı yok bence bizzat kendim sordum 8500 TL dediler fiyat için biraz şaşırdım açıkçası suanda
Pelit7 Sinembsr Ben telefonla bilgi aldım dediğim gibi doktorum dışardan gelicek diye olabilir sizde doktor dahildir belki eveli hafta sordum daha
Pinarrsu Gta-35 Her doktorun fiyati farklidir, cinarli hastanesine ayri, doktoruma ayri odeme yapacagiz biz.. Sordunuzmu doktorunuza fiyatini
Pelit7 Sinembsr ilk yazdığımda belirtmiştim diye hatırlıyorum çünkü doktor ücreti dahil olmayabilir diye bana sadece söylenen doğum ücreti yani hastanenin verdiği hizmet
Gul1903 Bende karataştayım şuan irem hepyılmaz a gidiyorum ama bi önceki doğumum tınaztepe hastanesinde Aylin Barbarosta yapmıştım bunda muayneyi biraz daha kontrol edicem memnun kalmazsam yine kendi doktoruma geçerim 😇
BabyBabyy01 bebegimizibekliyoruz1 benimde suyum gelmişti devlette normal doğum olmuştu 😑hangi doktor o suyu geldigi için sezeryana alan 😊
Arashsn Benimbebegim mennun musunuz bende büyük ihtimalle oraya gidicem.merak.ettm ilk gebeliğiniz mi
Benimbebegim Arashsn evet ilk gebeliğim çok memnunum doktor değiştirdim ve Mehmet beye daha önce gitmedigime çok pişman oldum baştan gitseydim keşke diyorum