İyi akşamlar hanımlar.
Dün akşam 23:00 da başlayan su gelmesi durumum gerçekleşti bunun üzerine hastaneye acile gittim doğum başladı herhalde dedim bu arada 29+4 günlüğüm daha çok erken biliyorum böyle olunca daha da çok telaş yaptım eşimi kaldırıp devamlı kontrol altında kaldığım hastaneye gittim, kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor ilgilendi sağolsun doğumhanaye gönderdi direk alltan muayene ettiler acilmam varmı die baktılar acilmam olmadığı için doktorun yanina gönderdiler doktor ultasondan baktı bebek gayet iyi suyun geliyo ama suda azalma yok bebeğin suyu gayet iyi dedi müşahede altına aldılar sabah kendi doktorum geldi oda ultrason da baktı aynı şeyleri söyledi bebek gayet sağlıklı ve suyu gayet iyi dedi bir kaç saat daha bekleyelim eğer suyun gelmezse duruma göre taburcu ederiz dedi bende odama geçtim su içtim çay içtim yarım saat sonra tekrar suyum geldi ama idrar kokusu var ne yapmalıyım sizce hanımlar şuan da kendi isteğimle taburcu oldum çünkü geceliğine 700 TL yatış parası istiyorlar maddi imkanlarım el vermediği için eve çıkmak zorunda kaldım 😔