Emine12 Ümraniye’de eski sur hastanesi var şuanki adı hisar hospital diye geciyor umut hanım var orda acaba naısl bilen varmı
Rmys Emine12 ben orda doğum yaptım canım umut hanım doktorumdu doktor takviminde tek kötü yorum almayan kadın doğum uzmanıdır kendisi kararlarına hep güvendim tavsiye ederim
MeltemCankurt Merhaba ben devlet hastan döne gıdıyodum konturole bu 3gebelıgım 2çocugumu Atlas’ta doğurmuştum normal dı bunu isteye bağlı sezeryan istedıgım için oraya başladım iyiliğe gıtmisim Atlas hastan sıne sümeyra hanımla tanıştım orda çok memnun kaldım pazartesı günü sezeryan olucam nasıpse tavsıye ederım çok memnun kalırsınız
ZeynepP62 MeltemCankurt Evet sizin postunuzda tavsiye etmiştim sizi memnun kalmanıza çok sevindim 🙏 Ben Ayşe Hnm gidiyorum bende çok memnunum 🎈 Rabbim bir avazda kurtarsın 🙏
MelikeEvrenolu Ben santraldeki medıcana hastanesine hüseyin beye gidiyorum. Aşırı memnunum şiddetle tavsiye ederim. Ama muayene ve Doğum ücreti biraz pahalı durumunuz varsa tavsiye ederim
MeltemCankurt ZeynepP62 sabah gittim ben Ayse hanım degıldı ama bende çok memnun kaldım sümeyra hanımdan pazartesı sezeryan olucam nasıpse