Gorkem97 Btlfth ben kesesi 5+4de gordum bebekde vardi icinde kalp atisi daha duyulmamisti 6+2 de gittim duydum bu sefer benimkide senin gibi gec dollenmeydi , o yuzden ultrasonda 1 hafta geride gozukuyor bebis 😊
Gorkem97 Gorkem97 bizdeki uygulamalara gore 😊 ben suan tam 10 haftaligim usg cihazinda 9 hafta gozukuyorum 😊
NobleMom Mrvkrgl06 acaba adet gecikmesinden kaç gün sonra ilk testi yapmıştınız? Ben adet günüme iki gün kala yaptım, adet günümde yaptım, en son bir hafta gecikince yaptım üçüde negatif ama hala adet görmedim
Btlfth NobleMom aslında kasıkta ağrıya göre hareket ettim ben bu ay beklemiyordum geçen aylar çok istedim olmadı bu ay umursamadım kendiliğinden oldu adetim 3 gün gecikince aldım testi ama içimden yapmak gelmedi yoktur diye 5. gün de adetim gelmeyince yaptım çıktı 🤲🏻☺️👶🏻
Btlfth NobleMom sıkmayın canınızı gerçekten umursamayınca oluyormuş onu anladım bende bazı aylar geç gelebilir normaldir stres yapmayın inşallah sizinde kucağınız dolar 🤲🏻
NobleMom Btlfth Allah kucağınıza almayı da nasip etsin canım. Benim üç yaşında bir kızım var. İkinci çocuk için planda yapmadık ama geçen ay tek bir kere korunmasız ilişkimiz oldu. Acaba mı diyerek yaptım o kadar testi. Eşime tekrar test aldırmakta istemiyorum o yüzden soluğu forumda aldım ☺️🙈
Btlfth NobleMom teşekkür ederim inşallah 🤲🏻 rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah 👶🏻💕