Gorkem97 korkmazkevser klozette daha iyi bence canim alaturkada bahsur olma ihtimali yuksek diye biliyorum 😊
DemetF korkmazkevser sadece sen kullaniyosan klozet daha rahat bagsurun varsa daha iyi amma velakin dogumun yakinsa digeri daha iyiymis esniyon ya ve daha saglikli tabi enfeksiyon kapma olasiligin daha az
Zeyyyn korkmazkevser Normal doğum istiyorsanız alaturka kullanmayı öneriyor doktorlar alaturka da hemoraid olursunuz yazmışlar ama 🤣 sonuçta kabızlıktan insan çıkamıyor ki oluyor klozete gidince farklı olcak halı yok
korkmazkevser Kizlar hangi doktora sorduysam alaturka diyo bende klozet kullaniyodum alaturka doğumu kolaylaştırıuomus aynı zamanda bağırsaklari falan da temizliyormus.
DemetF Zeyyyn dogum icin evet ama ben de gebelikten once vardi bagsur doktora gitmek zorunda kalmistim klozete git demisti.Bole anlatamam yaniyo aciyo gerildikce ve ben kabiz olmadigim halde vardi orda arkadas hakli bagsur durumu ciddi olanlari zorlar
greybrde korkmazkevser keşkem kulozetim olsa 🥺 alaturka var oturup kalkaması çok zor uzun sürecek olunca ayaklar uyuşuyor kalkınca başım dönüyor birde normal doğumda dikiş olunca klozete yapın diyor doktorlar
korkmazkevser greybrde Evet haklısın o konu da ama en iyisi alaturka emin ol bende başladım klozeti bırakmaya çalışıyorum şuan
Zeyyyn DemetF benimde var valla tedavi edildikten sonra birşey olmuyor geçiyor oraya gitmeyi engellemiyor sizin bilceniz birşey İkiside basuru ne engeller ne önler
DemetF Zeyyyn ben aldirmadim krem vs kabiz da olmayinca suan rahatim ama zaten bagsuru olupda ciddi sikinti yasayan annlerimiz icin soyledim tecrube ettigim ocin yoksa tabi herkesin kendi bilecegi bisey