EsrSvm Zaynep-07 Kuzum ben de aşılama oldum geçen ay malesef negatif oldu şimdi 2. Aşılama için iğne tedavisi görüyorum.Senin testin maşallah çok net çıkmış iğne etkisi bu kadar net olmaz diye düşünüyorum.Gözünaydın canım ❤️ Aşılama da dikkat ettiğin şeyler oldu mu ? Önerebileceğin şeyler var mı bana ☺️
Zaynep-07 EsrSvm çok dikkat etmedim aslında annem ve Bi kaç arkadaşım biliyordu onlar sürekli ağır kaldırma uzanma iş yapma vs dediler biraz dikkat ettim ev işi falan yaptım aynı hayatıma devam ettim kafaya takmadım desem yalan olur düşündüm sürekli günleri zor geçirdim 😊
Zaynep-07 Evinttnc aşılamanın yapıldığı günün akşamı beraberlik oldu doktor birde ertesi gün olsun demişti olmadı misafirim vardı ondan sonraki gün oldu sonra dikkat etmedik artık
Zaynep-07 Evinttnc hiç bir şeye dikkat etmedim aslında iş işlerken dikkat ettim ağır kaldırma uzanma vs. Kafamı dağıtmaya çalıştım Bi yerlere gittim filan o şekilde. Progestan düzenli kullandım folik asit içtim birde bende insülin direnci var şeker ilacımı içtim bol dua ettim Rabbim ne derse o olur dedim hakkımızda hayırlısı olsun 😊
derya45 Benimde bugün iğneden sonra 10.günüm aşılamada 8.günüm çok heyecanlıyım.İğnenin etkisi geçmiştir bence diye düşünüyorum.3 gün daha bekleyeceğim bakalım nasip kısmet .hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua et
Zaynep-07 derya45 Bi kaç gün daha bekle canım inşallah snde pozitifi görürsün her zaman dualarımdasınız bende üç yıldır uğraşıyordum 🥰
Zaynep-07 blueberyy00 yok sormadım canım araştırma hastanesine gidiyorum bende pazartesi gideceğim inşallah hamileyimdir yarın da kan vereceğim iki katı artmışsa içim rahatlayacak 😊
blueberyy00 Zaynep-07 kani dün mü verdin bugun mu canım bugün verdiysen yarın tam anlamıyla iki katı artış olmaz
Zaynep-07 blueberyy00 perşembe günü verdim canım birde bugün akşam vermeyi düşünüyorum birde yerleşme kanaması yaşadım biraz endişelendim açıkçası