asude456 25 haftalık oldum , ama sanki zaman durdu bir türlü geçmiyor , kendi doğumum okadar uzak geliyorkı sizler napıyorsunuz zaman geçirmek için ❤️
cidolila asude456 36 haftalık olacağım geçen hafta işi bıraktım çalışırken zaman hızlıydı şimdi 1 hafta bana 1 yıl gibi geldi doğurana kadar çıkamasaydım keşke 😊
asude456 cidolila bende pandemiden dolayı başından beri evden çalışıyorum o yüzden zaman hiç geçmiyor
Merveelisa asude456 benm 28+5 hiç geçmesin istiyorum nedense çok çabuk geciyo hiç doğum yapmak istemiyorum hep içimde kalsa çok korkuyorum 😭
Merveelisa asude456 Evet ilk dogumum normaldi aklıma geldikçe aynı şeyleri yaşıyacak olmak korkutuyo beni hem mecburi hem kendi isteğimle sezeryan olcam ama bu seferde kesilmekten korkuyorum
Sevilss asude456 boş ver üzülme dikkat etmen daha iyi 22 kg aldım 32 haftalığım ve şuan korku sardı benimde dşkkat etmeye çalışıyorum herşey sorun kadınlara hayatta bi sağlıklı doğsun başka derdim yok.
asude456 Merveelisa kötü hissetmeyeceksiniz bahsedebilirmisiniz ilk doğumunuzdan bu konuda bende çok kararsızımda 😩 normal doğumdan çok korkuyorum
Merveelisa asude456 valla benm çatım dar dı özele durumum yoktu devlet de sezeryan yapmadı 10 cm acilmada normalde doğum gerçekleşir ama benm çatı sebebiyle bebek sıkıştı çıkmadı iki üç kesi attılar tabi sancıyla kes kes yeterki artk sancı bitsin çıksın diyordum hissetmedim ama bebek nefes almıyordu kusuyordu titriyordu yoğun bakıma alındı kendini zor toparladı ben kırk gün oturamadim maf oldum ya işkenceydi resmen o yüzden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum