Kızlar merhabalar, sadece yaşayan var mı bu durumu merak ettiğimden yazıyorum. Şu an 18+2 haftalık gebeyim.11. Haftada hafif lekelenme şeklinde kanamam oluyordu. İngilterede yaşıyorum bu arada. Yüksek riskli gebelik benimki ama Maalesef doktorla her hafta görüşüyor olsamda normal normal dediler. 4. Haftada başka bi doktor hemen ultrasonla baktırdı ve her şey normal denildi. 3 hafta önce tekrar acile yönlendirdiler bakıldı bi şey yok. 2 hafta önce alttan muayene yapıldı kanama alanı vs bi şey yok. Dün tekrar ultrasonla bakıldı bebekte de bi şey yok. Ama 3 haftadır adet kanaması gibi kanamam var ve dünden bu yana afedersiniz su gibi kan geliyor. Altıma serdiğim örtüler, yatak, koltuk batırmadık bi şey bırakmadım. Başına gelen , duyan var mı sebepsizce bu kadar fazla kanamayı ? Bu arada evde fetal doppler var bebeğin kalp atışları var . Kafayı yemek üzereyim Allah rızası için görürseniz dua edin 😞 2 sene önce 29 haftalık ölü doğum yaptım. İnşaallah bu yavrumu sağlıkla kucağıma almak nasip olur 😔