Tugce-ylds Kızlar merhabalar 32 haftalık hamileyim çok sık kullanmamaya çalışsam da mecbur asperox cif vs kullanıyorum maske takarak Sizde kullanıyor musunuz Bir zararı olur mu acaba
HilalYlmz Tugce-ylds hiç maske kullanmadım canım çamaşır suyu formatör sürekli kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım da ama tedbir almakta fayda hele alerjik astım tarzı rahatsızlığın varsa
Duruu61 Tugce-ylds Yani bende çok kullanıyorum çamaşır suyu, cif, spreyler falan bir sıkıntı yaşamadım şuana kadarda tabi dikkat etmek lazım kimyasal neticede
greybrde Tugce-ylds çok sık kullanıyorum maskede kullanmıyorum kimyasal sonuçta ama sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam 😅
Tugce-ylds HilalYlmz bende maske takıyorum hani canım da asperoxla cifi karıştırarak ocağı siliyorum korktum sonra bişey olur mu diye de
Tugce-ylds greybrde yani mecbur kullanıyoruz canım kullanmayınca da olmuyor ben işte asperoxla cifi beraber döküp öyle temizledim sonra korktum acaba bişey olur mu diye ondan sormak istedim ama herkes kullanıyormuş 😊