Meliskam Kizlarrr 29 hafta hamileyim 8 9 gundur vajinal kaşinti var doktor fitil soyledi kullaniyorum ama bi fayda yokkk 🥺🥺🥺 az kaliyorum dagitayim kaşintidan orayi 😁😁😁 napayim ya ben nasil geçicek ne zaman geçicek bu kahrolasi şey
Ela20 Meliskam iç çamaşırıni günde 5-6 kez değiştir, yıkanan iç çamaşırlarını mutlaka ütüle, iç çamaşırın pamuklu olsun.
Melilayk Meliskam elma sirkesini suyla seyrelt mutlaka. Tek basina sirkeyle yikama nolur nolmaz. Bende de olmustu ben de sirkeli suyla duruladim hep oyle gecti şükür
Tospiikkk Meliskam İşte asıl giymediğin için mantar ilerliyor ben de bu illetten çok çektim dayanacak gibi değil günde en az beş tane iç çamaşır değiştireceksin her çamaşır orayı kurut tutacak ver nemlendi ne sen yenisini giyeceksin böyle böyle kremle.. Öyle kurtuldum bu kaşıntıdan ben
Timur Meliskam Elma sirkesi. Yarım çay bardağı kadar elma sirkesiyle vajina dışını yıkamak vajinal kaşıntı için etkili bir tedavi yöntemidir. … yok canım etmez diye biliyorum
Bibebebi Meliskam eczanede bunun için hazır sprey şeklinde bir ürün var canım adını hatırlamıyorum ama sorarsan onlar mutlaka biliyorlardır. Çok işe yarıyor gerçekten🙏🏻
Zeynepun Meliskam mantar kremi vardı travozol geçiriyordu doktora tekrar danışabılırsın o kremı travozol adı
DamlaAli Meliskam bence sirkeyle uğraşma her bünye farklı. Ben denemedim işe yaramadı mesela. Ayrıca doktora danışmadan sirke bile olsa gebelikte kafana göre bir şey kullanma
Timur Sıcak suyada oturabilirsin iyi gelirrr yarım saat falann ama sirke bire bir gelir diye biliyorum kardesimden oda boleydi gebelikte sirkeli su yapmıştı iyi gelmişti kaşıntıyı falan almıştı günde 3kere falan yap ins iyi gelir sanada
Garfield06 Timur sıcaklık mantarın en sevdiği şey. Bu yuzden doktorum soğuk su ile yıkanmamı söylemisti
Brc32 Meliskam aynı durum bende de vardı bugün doktora gittim fitil ve krem verdi birde sirkeli su ile oranın temizliğini yap dedi sirkeli suyun faydası oluyor
Eliiiifff52 Meliskam Sirkeli suyla temizle çamaşırların dar olmasın ve pamuklu kullanmaya çalış çamaşırlarını yıkarken yumuşatıcı kullanma aynı sorun bende de vardı haftada 2 3 kere yapabilirsin sirkeli su temizliğini.. ya da bi leğene ılık su doldur içine biraz sirke koy otur yarım saat kadar o da geçiriyor.. çamaşırlarını istersen roxy deterjan ile yıkayabilirsin .. şimdiden geçmiş olsun cnm