Busraozzz Bir aylık bebeğim var günde bir kez knka yapıyor bazen iki oluyor ve sanki kakasını yaparken zorlanıyor. Ikınıyor ama kakası normal zorlanmalı birşey yok ama bilmiyorum neden boyle oluyor acaba
Alone Busraozzz gazdan 💕 gazı geliyordur kaka yaparken onlar öyle çıkarıyor malesef 😂 kızımda çok şaşırırdım sanki dünyanın en zor işini yapıyor diye dalga geçerdim
sacmalamakizim Busraozzz Benimde 20 günlük kakasını ikiniyor yaparken bizim beslenmemizlede ilgili olabilir o yüzden dikkat etmek lazım gaz yapan şeylerden kaçınalım.
Rojin1993 Alone bende şuan 25 günlük oğlumla dalga geçiyorum öyle bi sıkıyor ki kendini kıpkırmızı oluyor patlayacak diye korkuyorum 🤦♀️ Sonra alıp masaj yapıyorum sırtına oğlum ne var şu götünde bir türlü çıkaramadın gitti diyorum 🤣
Busraozzz Alone evet ama aslında gazımı kolay çıkarmıyor hatta emerkenn çıkarıyor popodan gazı da ayaklarını karnına iterek masaj yapıyorum o şekilde çıkarıyor ama anlamdım
Busraozzz sacmalamakizim gazla hiç birşey tüketmiyorum ki gazını da rahat çıkarıyor aslında ama sanki kabız olmusta kakasınınyapamıypr gibi ıkınıyor kalasını yaptıktan sonra bakıyorum ihmal gibi neyine zorlanıyor çözemedim
Busraozzz Rojin1993 aynen öyle kalasını yaptıktan sonra da bakıyorum ishal gibi diyorum Hun’u yaparken mi zorlandı
Alone Rojin1993 bağırsakları henüz çok düzgün çalışmazmış ondan öyle zorlanırlarmış 🙈 minicikler allahım bizlere bağışlasın evlatlarımızı
Rojin1993 Busraozzz zorlanıyorlar canım İshal gibi geliyor zaten kakaları ama onları zorlayan gazdır kaka değil
Rojin1993 Alone evet ya kurban olurum 😊 ama bazen zorlandığı zaman açıyorum bezini poposuna masaj yapıyorum o an ne varsa hepsini çıkarıyor 😬