pinartonguc kizlar ellerim pul pul bazi yerlerde de catlaklar var yaz gunu neden olur sizce geceleri yatarken kantron yagi suruyorum. Gece yarisi zeytinyagli krem kullaniyorum. Baska neler onerirsiniz. Hic olmazdi boyle yaa😔😔😔
honeysmom pinartonguc benimde kuru ellerim ama sürekli yıkamaktan ve oldukça fazla su temasından oluyor. Sende sürekli suyla uğraşıyorsan ondan olabilir ben akşamları nemlendirici sürüyorum bazende zeytinyağı sürüp eldiven giyiyorum iyi geliyor.
merakliblog pinartonguc benim deterjandan oluyor özellikle fairy ve domestos mahvediyor onları azaltınca düzelir
Taze1anne pinartonguc 20-30 tl arasında bir şey sanırım en son ki fiyatlarını bilmiyorum ama hem el hem ayak kremi olarak muhteşem bir krem
pinartonguc Amineninannesiii evet bebegim erkek duymustum cinsiyete yoruldugunu kışin normalde catlar kanar bu sefer pul pul kanama yok catlaklarda gecmeye basladi kantron sayesinde pullanma devam.
Taner91_zemine Amineninannesiii bence doğru bence bir oğlum var şimdi ikinci oğlum geliyo ellerim normalde çok kuru olur hiç bir krem yumusatmaz ama bu iki hamileligimdede ellerim ayaklarım yumuşacık
Emine_clk01 Amineninannesiii benim de ellerim pul pul olmuştu resmen kabuk bağlamıştı ama bebeğim kız cinsiyetle alakası olduğunu zannetmiyorum
Amineninannesiii pinartonguc aleo Vera normal krem falan sürdüm kesinlikle geçmedi bebeğim erkek o zaman ondan olabilir kış mevsimine bile girmedik
sedefyarsii1 pinartonguc benimde bebeğim erkek ve yazın asla çatlamayan ellerim kış ayında gibi kanayacak kadar çatlıyo krem de kullanıyorum ama hala aynı
pinartonguc Taner91_zemine Benim ayaklarimda hicbirsey yok simdilik ama ellerim nedense pul pul ilk defa boyle oluyor ayy sanki capaya gittim yaw 😔😔😔
pinartonguc Amineninannesiii evet o zaman bebisten ötürü oluyor. Gecer bakalim napalim bebislerimiz iyi olsunda gerisi bos.
pinartonguc honeysmom Valla aynen oyle ya devamli el yikiyorum vurus ciktigindan beri yesillik elledin ellerini sabunla temizlik yaptin sabunla idrara zaten devamli giden insanim devamli suda eller.
pinartonguc sedefyarsii1 Gecer inşallah ne diyelim benimde yoktu bu zamana kadar birsey yeni basladi.
pinartonguc merakliblog fairy kullaniyorum tek tuk elde yikanacaklar icin . Domestos nadir kullaniyorum. mutfak ve lavobalarda bezleri basiyorum domestosa arada bir bilmiyorum artik ondan mi pullandi.
merakliblog pinartonguc biraz azalt ya da eldiven tak mevsimsel ya da hormonal da olabiliyor ama deterjan beni mahvediyor