Zzsm Merhaba teyzeler adımız eylül 💕 evet eylül ayında tamda eylülün 2 sinde doğduk🐣 haftama girmeme yakın sancılarım vardı ama adet sancısıydı çok aldırış etmedim kontrole gittiğimde düzenli sancılarım vardı ve 2 cmde açıklık doktor bugün yarın gelebilir dedi ama korktum çünkü daha bence erkendi doktorumuza göre normaldi fakat biraz daha durmasını istiyordum bir hafta sonra kontrole çagırdı bu 1 haftada yattım sürekli dinlendim biraz daha dursun minik kızım diye çok şükürde öyle oldu bir hafta sonraki kontrole gittiğimde hiç bir şeyim yoktu doktor muayene ederken sancın çok fazla hissetmiyormusun diyordu fakat hissetmiyordum çünkü adet agrısını çok tavanlarda yaşıyordum benim için normal bi agrıydı birde baktıki 4 cm açıklık 🤷🏼♀️ Düğün için hazırlanmıştım muayeneden sonra düğüne gidip oynacaktım kolay doguruyum diye doktor dediki düğüne değilde dogumhaneye yolluyoruz seni ve öylede oldu 4 de yatışım yapıldı 10.32 de normal doğumum gerçekleşti kendi sancımla 7 cm kadar geldik çok şükür iyiydi herşey fakat birden sancılarım kesildi çünkü birden minnoşumun kalp atışları yavaşladı ve korktum aglamaya başladım kızımda panik yapmış sancılarım gitti bir anda mecbur suni yemek zorunda kaldım bir kaç saat suniden sonra doğum gerçekleşti çok şükür dikişim çok az ne dedilerse herşeye uydum çok şükür çok çok dua ettim herkese rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaah 💕 3 kilo doğduk çok şükür herşey yolunda bugün tam 7günlük oldukk 🐣💕💜
Mltm88 Zzsm Oh maşallah Allah bağışlasın inşallah 🙏 37 haftalık doğması ciğer gelişimiyle ilgili bi sıkıntı çıkartmadı dimi..Benim doktorumuda belki 37 haftalıkken yaparız demiştide ondan merak ediyorum 🌹
TugceSmile Zzsm Maşallah hayırlısı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏☺❤ Suni sancı denildiği gibi çok zorluyor mu acaba merak ediyorum 💖
Zzsm TugceSmile suni sancı zordu kuzum doğru nefes alıp vermek çok önemli ama ben sürekli nefes egzersizi yaptım
TugceSmile Zzsm Hangi nefes egzersizlerini yaptın peki canım ve nerden öğrendin. Çok soru sordum kusura bakma ama benim de yakın doğumum merak ediyorum 🌺☺🙏
Hafsaramazan Zzsm maşallah canım benim de acikligim var doktor yat dinlen bir hafta dursun bari dedi ciğer geliştirici iğne de olduk bugün salı günü 37.haftamiza giricez oğlumla ayy darısı başıma inşallah ne diyim ☺️😘