Serayyurtsever Hanımlar birşey sorcam deli oldum meraktan. Şuan 19 haftalık hamileyim yeme isteğim arttı. Her saat başı yemek yemek istiyorum devamlı acıkıyorum. Aslında günde 2 öğün yiyorum sabah akşam şeklinde. Sabah 11 gibi kahvaltımı yaptım bu saat olunca acıkıyorum. Atıştırıyorum bide 7.30 gibi yiyorum tekrar. Normal mi ya da ben mi abartıyorum
Belacivciv Serayyurtsever Günde 2 öğün az değil mi bilemedim saatlerini gerçi siz bilirsiniz ama ara öğün de tüketmeniz lazım o şekilde belki daha rahat olur sizin için de🤷🏼♀️
Bebiscann Serayyurtsever çok normal canım 30 lu haftalara kadar be yediysen yedin sonra bebek yukarı çıktığı için iştah kapanıyor reflü felan oluyor bende öyle oldu çünkü, sizin haftalarda aldığım kilolarla kaldım yiyemiyorum artık çok yiyince rahatsız olup kusmak zorunda kalıyorum afiyet olsun yarasın bebişe 😍🥰
Limonveannesii Serayyurtsever sabah 9 buçuk 10 gibi kahvaltı ediyorum 1 buçuk 2 de öğle yemeği yiyorum 4 gibi mutlaka atıştırıyorum 7 buçukta da akşam yemeği yiyorum 9 buçuk 10 gibi de tekrar atıştırıyorum sonra yatıyorum yoksa elim ayağım titriyor 2 öğün az canım sık sık az yersen daha sağlıklı
gokcekocyigit07 Bu şekilde de değil de günde 6 öğün, 3 ana 3 ara öğün şeklinde yerseniz hem kilo alımı fazla olmaz, hemde daha sağlıklı beslenirsiniz, insülin direncinizi de dengelemiş olursunuz 🙂👍
YelizSaygili Canım kahvaltıdan sonra bu saate kadar acıkman çok normal hatta geç bile kalıyorsun 3 öğün şeklinde ye arada da canın çektiklerinden atıştır
Birumuteses29 Kızlar 24+2 yiz 5 kilo almışım çok mu bazıları çok bundan sonra asıl alcaksın diyolar 50 kiloyla hamile kalmıştım😔
eliffkrts Birumuteses29 hiç öyle bişey yok, normalden fazla yersen kilo alırsın, o diyenler boğazını tutamayanlar😂
Expecting Serayyurtsever ben de basindan beri açim hep. Asprin kullaniyorum, gece yatmadan aliyorum, sabah mide kazintisiyla uyaniyorum resmen.