Kızlar azıcık uzun olacak ama Bi çoğunuz okurken gülecek yüksek ihtimalle çünkü ben anlatırken gülüyorum halime hala 😂😂bal böceğimle tattığım hamileliğim çok güzel ve sorunsuz gecti. Hep buradaki doğum hikayelerini okuyup ben ne zaman yazarım acaba diye düşünürdüm sıra bana da geldi sonunda. 38+6 da gelen bal kızım🥰🥰 Gece 12 gibi başlayan hafif ama düzensiz sancılarım oldu ama ne nişanım ne suyum hiç bişey yok bu arada eşim gece çalışıyor evde kimse yok sancılar ara ara gelip gidiyor ben kıza diyorum şaka yapacağına hadı gel artık dalga geçiyorum kendi kendime saat 2.30 da daha şiddetli ama dayanılmayacak kadar da kötü olmayan sancılar başladı bakıyorum düzensiz gelip gidiyor 2 dakika da bir 4 dakikada bir tekrar 2 dakikaya düşüyor düzeni yok yani buradan da okuduğumda dayanılmayacak ağrılardan bahsedilince hiç oralı olmadım gelmez diye düşünüyorum hala eşim 4 gibi geldi o arada Bi sancı girdi fırladım yerimden eşim hadi gidiyoruz hastaneye dedi bu arada büyük sıkıntı bizim arabamız yok eşimin motoru var ama binebilecek gibi değilim hastane 25 dakika uzaklıkta taksi çağırmaya gitti o arada Bi yandan hazırlanıyorum Bi yandan da hala diyorum ne nişan ne su gelmedi bu doğum olamaz değilse eğer bunu kaldıramıyorum doğumu nasıl yapacağım ben😂😂 neyse taksi geldi hastane çantamı aldı eşim bindim taksiye ben taksiyle gidiyorum eşim arkadan motorla geliyor nasıl Bi komedi onun da aklı uctu 😂😂😂 takside Bi çığlık attım adam diyor abla nolur dayan az kaldı Allah ne verdiyse basıyor gaza kırmızı ışık felan hak getire öyle böyle derken geldik acile sedyeye yatırdılar doğum haneye çıkarıyorlar başladım tuvalete gitmem lazım bırakın beni demeye 😂😂😂az sabret Bi muayene etsinler bebek geliyor yüksek ihtimalle diyorlar ben hala bırakın beni diyorum görevliye masaya çıkardılar beni alttan muayene için elini bile sürmedi bebek gelmiş dedi sakın ıkınma diyorlar benim kafa hala tuvalette kesi atmalarına bile izin vermedi kızım biraz ağrılı oldu ama parçaladı çıktı vajinayı içeriyi dışarıyı yırttı sağolsun ama feda olsun çektiğim acı çokta korktuğum gibi olmadı biraz dikişim fazla ama canı sağolsun bal küpümün karşımda uyuyor şimdi Allah doğurmayı bekleyenlere en kısa zamanda en güzel doğumlar bebek bekleyenlere de en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah bu da benim hikayem 🐝🥰😍 sormak istediğiniz bişey varsa elimden geldiğince cevaplarım biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ☺️☺️☺️