Hdamla Hamişler günaydııınnn ☺️ Sebamed çatlak önleyici krem kullananız var mı acaba? Fiyatı da pahalı biraz bence ama olumlu sonuç aldıysanız eğer ben de almayı düşünüyorum da
deletedmom734 Hdamla kakao yağı ve burts bees in çatlaklar için özel yağını aldım kullacağım inşallah sebamed bana artık kozmetikleşmiş bir marka gibi gelmeye başladı bebeğim içinde burts bees in şampuanını kullanacağım
bebisimbenmmm Hdamla canim ben kullaniyorum 30. haftadayim çatlağın yok ama sürekli kullanmıyorum bebe yağı bazen kullaniyorum bazen de sebamedi yalniz genel de bio oil catlak kremi tavsiye ediliyor tabi tercih meselesi
Benanneyim Bio oil kullanıyorum beşinci aydayım göbeğim henüz yeni belli çatlayacak kadar olmadı ama bakalım etkisi olur her halde herkes çok övüyor ☺️
Hdamla Benanneyim ben de çatlak yağı kullanıyorum ama karışım şeklinde hamileled için olduğu yazıyor üstünde henüz bende de bir şey yok göğüslerimde çatlak var bir kaç tane
deletedmom734 Hdamla rica ederim %99 doğal bir ürün olarak geçiyor anne bebek ürünleride var biraz pahalı bir ürün ancak bence değer :) ♡
Benanneyim Hdamla önemli olan cildin nemli olması.cildin nem oranı düzgün olduktan sonra asla çatlama olmaz.ister 10 liralık bebek yapı kullan ister 100 tl sebamed. ☺️ Markalara saldırmamız biraz pimpirikli olmamızdan