Betulldd Arkadaşlar merhaba 7 haftalık gebeyim ve trabzonda çok yeniyim , bu konuda yardımcı olabilecek kimseyi tanımıyorum. Gebelik takibi için doktor önerisi olan var mı özel hastane olursa benim için daha iyi olur
Valide Betulldd ne tarafta oturuyorsunuz ben de trabzondayım akçaabatta oturuyorum 7m hastanesi Aynur söğüt e gidiyorum memnunum🌸
dilaraakbulut Betulldd imperial hastanesi dr onur dundar cok iyi ilgili bi doktor cok memnumum ikinciye hamileyim 35 haftalik bir yasinda bi kizim var 🥰 mukemmel bi doktor
1ilyda-61 İmperial hastanesinde onur dündar a gidiyorum çok memnunum ilk gebeliğimde yapılmayan bütün testleri bilgileri detaylıca değerlendirip bilgi veriyor muane süreside gayet uzunca sürüyor
mcansu Betulldd 7m e gidersen Aynur hocaya 165 veriyordum ben eşim askeri personel. Medicalparka gidersen 265/285 veriyoruz indirimli hali. Ben 7m e gidiyordum ama devlet hastanesine de gidiyordum çift kontrol olarak. Devletteki doktorumdan çok memnundum ama randevu sorunu vardı özele öyle başladım şimdi ordaki doktorum da özele geçti tavsiye ederim Levent Gökgözoğlu Medicalparkta. İmperial fiyatını bilmiyorum ama en uygun 7m en pahalı Medicalpark onunki ikisinin arasında.