Arfe Philips avent cam biberonlar nasıl anneler ? Kullanan alanlar var mı? Cam olması sıkıntı olyrmu ilerleyen zamanlarda ?
bzly Arfe yeğenime kullanıldı. Çok memnunlardı. Kendi bebeğime aldım ben de. En kaliteli biberonlardan en sağlıklılardan biri
Dilekcnkn Arfe İlerleyen zamanlarda yani kendisi tutucak zamana geldiğinde aventin plastik olanını veriyorum ben
kirpapatyasiii Arfe pp olanını oğlumda kullandım çok memnun kaldım şimdi kızıma cam olanını aldım bakalım kullanıp göreceğiz 😊 sadece atmayı öğrendiği zaman eline bırakamayacağıź o kadar bence 😊
Evlatlarimm Arfe ilk oğluma da ikinci oğluma da avent kullandım. Sadcee cam yanlışlıkla da olsa kırılabiliyor o yüzden bu defa plastik aldım
Dilekcnkn Arfe Tabi cam sağlıklı küçükken cam , yaramazlık zamanında plastik yoksa bütün maaşlar biberona gider 😂😂
dilaraakbulut Arfe gecen kizmin biberonu dusurdum avent camdi cok guzel bi kac defa yere dustu taşa da dustu kirilmadi ama sonunda kirildi
Dilara0638 Arfe bende cam olanı aldım henüz kullanamadık ama dikkat edersek kırılmaz zaten bebişler de büyüyünce ellerine plastik olanı veririz şuan için cam daha sağlıklı geldi bana😊
EsinEmirEdiz İlk oğlumda cam kullandım zeten 6aydan büyüktü biberona başladığı zaman ama cam olduğu için iki sefer ben elimden düşürdüm kırıldı. Bu gebeligimde Pp olandan aldım 😁
Mmeelliikkee Arfe ablamda kullanmıştı memnundu bizde onu tercih ettik klasik cam sağlıktır mantığımız… üç beş kere kırıldı tabi 😁😁 o zamanlar 50 60 tı şimdi uçmuşşş baya dikkat etmek lazım 😂
Kamusbuglem Arfe kızıma hep avent kullandım 2 bucuk yasında biberon emzık bittik suluğu bile avent çok kullanıslı pp olanını alın bence ben hepsini öyle almıstım kırılabilir diye