BusraUras Kucukmucize sade maden suyu soğuk süt içebilirsiniz acı tarzı ve abur cubur tüketmeyin sol yanınıza yatın. Suyu gündüzleri için gece çok fazla su içmeyin özellikle yatmadan önce su içmeyin.
Hamza5353 Kucukmucize doktorunuza söylediniz mi ilac kullanıyor musunuz. Benimde cok yanıyordu yemek adinda hersey midemi yakiyordu artik dayanamadim 2 gun once doktoruma soyledim bi ilac yazdi. Bugun midemi yakan herseyi yedim o kadar rahatım ki dünya varmis dedim😊 eger ilac fayda etmiyorsa da sogul süt ve sade maden suyu cok iyi geliyor arti gece beslenmesi yapmayın.
esmerrmm Kucukmucize benimde midem cok yanıyor suanda bile. Ozellikle hamur işleri yiyince veya kafein tüketiminde 😫 az once bi bardak ayran yaptim içtim iyi geldi sende dene istersen
Kucukmucize BusraUras sade maden suyu içtim fayda etmedi iyice yandı.Sütü denerim teşekkür ederim bilgi için
Mltm88 Kucukmucize Beni biraz o rahatlatıyo..Soğuk süt iyi geliyordu önce ama artık kesmiyo,gaviscon’a geçtim bende
Kucukmucize Hamza5353 anladım canım sağol gidince sorayım doktoruma bende olmazsa.Sade maden suyu fayda etmedi sütü de içemiyorum sade midem bulandı ondan 🙈
Hamza5353 Kucukmucize ilac isteyin doktorunuz yazsin inanin mide yanmasi cekilmez oh be diyeceksiniz ben cok cektim 2 gündür rahat nefes aldim. Doktorunuzza sormadan eczaneden kendiniz almayin sakin cok gecnis olsun🙏
Hamza5353 Kucukmucize benim cok yakiyordu o sekilde mide ilacina baslayinca yanmadi bir deneyin az bir sey yanmazsa hepsini için ama soguk olsun
esmerrmm Kucukmucize valla seni anliyorum ayni gun haftadayiz ne yesek hemen yakiyor ilac fayda etmiyor o yuzden ilac bosuna icmemeye calisiyorum . Yatmadan once bi cay bardagi soguk süt iciyorum süt soguk olunca tadi kokusu falan gelmiyor iyi oluyo. Bide başim baya yüksekte uyuyorum fazla hamur işi tuketmemeye calisiyorum yanmayi en aza indirmeye calisiyorum tavsiye ederim oldugu kadar olmadigi kader 😅
Hacer26 Gaviscon kullanıyorum bende, bunun dışında doktorun sabah aç karnına gunde 1 kez yazdığı bi hap var “pulcet 40 mg” kullanma talimatına aşırı derecede mide asidi salgilanmasina yol açan durumlarda kullanılır yaziyor..
Kucukmucize esmerrmm hahah ben öyle hamur işide yemiyorum yastığıda deneyim bari 😊😊 sizin cinsiyet ne
esmerrmm Kucukmucize evet yastigida deneyebilirsin çünkü direk düz yatinca mide asidin hemen agza geliyor . Cinsiyet erkek cnm 🥰